Χολαργός: Εταιρεία ticketing έβγαλε ανακοίνωση για διαρκείας στην... Basket League!

Gazzetta team
Χολαργός: Εταιρεία ticketing έβγαλε ανακοίνωση για διαρκείας στην... Basket League!

bet365

Ο Χολαργός δεν θα αγωνίζεται στην Basket League την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν... εμπόδισε γνωστή εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων να βγάλει ανακοίνωση για τα διαρκείας της σεζόν 2019-20 στη μεγάλη κατηγορία!

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει ανακοινώσει επίσημα πως ψάχνει ομάδα να πάρει τη θέση της στην Α1 Κατηγορία την επόμενη σεζόν, με τον Κολοσσό Ρόδου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο, γνωστή εταιρεία ticketing στην Ελλάδα... μπερδεύτηκε και ανακοίνωσε τους τρόπους διάθεσης για τα διαρκείας της ομάδας στην Basket League.

Πάντως, αυτό έγινε εν αγνοία των ανθρώπων του Χολαργού, ενώ η ανακοίνωση δεν υπάρχει πια στο site.

Για την... ιστορία, η ανακοίνωση:

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δίπλα στον #holargosbc για μία ακόμη ονειρεμένη χρονιά! Στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου μας στην Α1 εθνική κατηγορία με την αγορά της κάρτας διαρκείας για τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σε νέες μειωμένες τιμές. Δώσε ώθηση και πάθος στην ομάδα σου!

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Αποκτήστε το νέο οικογενειακό διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός για τις Θύρες 6 και 7. Η Κάρτα δίνει δικαίωμα σε μια οικογένεια να απολαύσει το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο σε ειδική μειωμένη τιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ΑΜΚΑ και ταυτότητας για την έκδοση της κάρτας, καθώς και η επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση της οικογενειακής κάρτας πλην του κατόχου.

Στο νέο τιμοκατάλογο εισιτηρίων Διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός εντάσσεται το παιδικό διαρκείας αξίας 40-50 €. Η χρήση της παιδικής κάρτας διαρκείας επιτρέπεται μόνο σε παιδιά έως 12 ετών.

ΑΝΕΡΓΟΙ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ.

ΑΜΕΑ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ για άτομα με αναπηρία άνω του 67%.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ:

1: Έκδοση καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός, με τη προσκόμιση και της παλιάς τους κάρτας.

2: Ελεύθερη αγορά θέσεων.

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δέσμευση θέσεων χωρίς αγορά.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: Η αγορά των καρτών διαρκείας μπορεί να γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου ή μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Προμηθευτείτε την κάρτα σας αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Χολαργός, πάνω από το κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», δίπλα από το Bolaloca Café 5x5 Soccer Club.

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  • Μετρητά
  • Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα (Εκτός American Express και Diner’s)
  • Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΑΕ Χολαργός (υποχρεωτική αναγραφή της αιτιολογίας και του ονοματεπωνύμου σας).
  • Δυνατότητα πληρωμής με δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Δύο δόσεις για όλα τα απλά εισιτήρια διαρκείας, 3 δόσεις για τα διαρκείας Gold και τις οικογενειακές κάρτες και 5 δόσεις για τις Platinum VVIP θέσεις.

Η επανέκδοση της κάρτας διαρκείας επιβαρύνει τον κάτοχο με 10 €.

∆εν είναι εφικτή η αγορά κάρτας διαρκείας με περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης μιας συναλλαγής δεν είναι εφικτή η ακύρωσή της.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΘΥΡΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 1

80 €

40 €

ΘΥΡΑ 3

80 €

40 €

ΘΥΡΑ 2

100 €

50 €

ΘΥΡΑ 5 Silver

150 €

50 €

ΘΥΡΑ 6 Gold

350 €

-

ΘΥΡΑ 7 Gold

350 €

-

ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ*

500 €

+ 50 € για κάθε παιδί

VVIP Platinum

1000 €

* Η Οικογενειακή Κάρτα εκδίδεται για τις θύρες 6 και 7. Αφορά οικογένεια 3 ατόμων, 2 γονείς και ένα παιδί. Το κόστος επιπλέον θέσης για άλλο τέκνο είναι 50 €».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα