Μπέντιλ: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»!

Μπέντιλ: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
Μπέντιλ: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Ο Μπεν Μπέντιλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και εξέφρασε την ανυπομονησία του να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Νιγηριανός σέντερ είπε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Αποτελεί τεράστια τιμή και ευλογία για μένα που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με την ιστορία και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να την ώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και να μάθω πράγματα από τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου».

Όσο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, που τον είχε προπονητή στο Περιστέρι, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής μου θα είναι και φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δίπλα του έμαθα πολλά και βελτιώθηκα ως παίκτης. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε».

Στους «πράσινους» φιλάθλους έδωσε και μια υπόσχεση: «Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να βιώσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Υπόσχομαι πως θα δίνω καθημερινά του καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γι’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα