Αρβανίτης: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τον Άρη»

Αρβανίτης: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τον Άρη»

Gazzetta team
Αρβανίτης: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τον Άρη»

bet365

Έτοιμος να συμπαρασταθεί και να στηρίξει τον Άρη παρουσιάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης.

Τα όσα είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης στο βήμα της Γ.Σ.:

«Άκουσα με προσοχή το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και πρέπει να πω κάποια πράγματα. Κάποια δεν τα γνωρίζει ή δεν του τα είπαν καλά. Το 2012 με 5,5 εκατομμύρια χρέη αναλάβαμε ως διοίκηση Πρωτοδικείου και τα κατεβάσαμε στα 3.2 που παραδώσαμε στον κ. Λάσκαρη. Όσο για παρουσία της ΚΑΕ στα κοινά του μπάσκετ: Από το 2012 ως το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Όλοι θέλουμε το καλό του ΑΡΗ, δε βλέπω το λόγο να μέμφεστε όποιον ενδιαφέρεται για να βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή.

Δηλώνω στον πρόεδρο του Α.Σ. στην επόμενη συνέλευση εγώ προσωπικά και η ομάδα που με βοηθά πάντα είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση δυσκολίας, να βοηθήσουμε ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα. Υπάρχουν 10 άτομα ως δ.σ. και ως προσφορά με περιφερειακό ρόλο. Υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων ετών, που λύσαμε 8 ban χωρίς λεφτά, χωρίς μεγαλομέτοχο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση εφόσον αδυνατεί να αντεπεξέλθει ο μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί, όμως πρέπει να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Πρώτο και σημαντικότερο να οριστεί κάποια ημερομηνία για την άρση του ban που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Στη συνέλευση της 22ας Ιουλίου να έχουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ακούσαμε κάποια νούμερα, εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, περιμένουμε τον Α.Σ. Αν όλα είναι καλά, προχωρούμε έτσι. Αν όχι, υπάρχει η λύση που πρότεινα. Όταν ανέλαβε ο κ. Γουλιέλμος υπήρχε μία επιτροπή που έτρεχε την ομάδα. Ωστόσο, είχε ξεκινήσει μία διαδικασία από τον Α.Σ. την οποία ο ίδιος παρέκαμψε. Άρα ανέλαβε την ευθύνη μόνος του. Εγώ δε χρησιμοποίησα ποτέ ως δικαιολογία τα χρέη παρά το ότι δεν ήμουν μεγαλομέτοχος. Ο κ. Γουλιέλμος το έκανε και είναι ένα ατόπημα που δεν πρέπει να ξανακάνει»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα