ΑΕΚ: «Τελειώνει» και ο Ντελρόι Τζέιμς

ΑΕΚ: «Τελειώνει» και ο Ντελρόι Τζέιμς

ΑΕΚ: «Τελειώνει» και ο Ντελρόι Τζέιμς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η οψιόν στο συμβόλαιο του Ντελρόι Τζέιμς δεν θα ενεργοποιηθεί και ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που εκτέλεσε και χρέη σέντερ στους «κιτρινόμαυρους», ήρθε στην ομάδα το 2017, πανηγύρισε δύο τίτλους (Κύπελλο και BCL) κι επέστρεψε τον προηγούμενο Ιανουάριο με συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, μετά τη σύντομη θητεία του στην Γκαζιαντέπ.

Το συμβόλαιο αυτό δεν ήταν εγγυημένο, καθώς υπήρχε οψιόν για τη σεζόν 2019-20, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν θα ενεργοποιηθεί. Ο παίκτης φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν έχουν κάνει συζητήσεις για την ερχόμενη χρονιά.

Επίσης, ούτε κι ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στην «Βασίλισσα», καθώς ναι μεν αγαπάει την ομάδα, αφού έχει ζήσει όμορφες στιγμές με τη φανέλα της, αλλά θεωρεί πως ο κύκλος του έχει κλείσει.

Αυτή τη στιγμή ο Ντελρόι Τζέιμς βρίσκεται στις Φιλιππίνες και αγωνίζεται με την Μεράλκο στο πρωτάθλημα (17.0π., 11.0ρ., 10.0ασ.) και στοχεύει να «μπει» στην αγορά της Ασίας. Από εκεί και πέρα, στα σχέδιά του βρίσκεται ακόμα και το «κρέμασμα» των παπουτσιών του, αφού στις σκέψεις του είναι ο τρόπος που θα γράψει ένα ιδανικό τέλος στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα