ΑΕΚ: Συνεργασία της «Dragan Sakota Academy» με την Ένωση Ιλίου

ΑΕΚ: Συνεργασία της «Dragan Sakota Academy» με την Ένωση Ιλίου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνεργασία της «Dragan Sakota Academy» με την Ένωση Ιλίου

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη συνεργασίας της Ακαδημίας της «Dragan Sakota» με την Ένωση Ιλίου.

Η ενημέρωση:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Δίκτυο συνεργασιών της ΑEK BC ACADEMY - DRAGAN SAKOTA με συλλόγους από την Αττική αλλά και ολόκληρη την επικράτεια εξαπλώνεται.

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε σήμερα (16/07) συνεργασία με τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου, με τον οποίο έτσι ή αλλιώς διαχρονικά διατηρεί άριστες σχέσεις, με κορυφαία στιγμή τη φιλοξενία της «Βασίλισσας» στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ιλίου “Γ.ΚΑΚΟΥΡΗΣ”, κατά την προετοιμασία της επιστροφής της στα «μεγάλα σαλόνια» το 2014.

Στο πλαίσιο αυτό και η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δήμο Λεβέντη (15 χρ., 1μ90), ο οποίος αγωνίστηκε κατά την περασμένη περίοδο στην Ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού, αλλά παραχωρήθηκε εφέτος με ελεύθερη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ Β.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής αισθάνονται για πολλοστή φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τη Διοίκηση της Ένωσης Ιλίου, η οποία εμπιστεύεται το εκπαιδευτικό πλάνο μας, αλλά και την οικογένεια του αθλητή.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν από ΑΕΚ BC και Α.Ο. Ένωση Ιλίου δράσεις με τις οποίες θα ενισχυθεί πολυεπίπεδα η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα