Δρακόπουλος: «Δε θα κινδυνέψουμε με το μπάτζετ που θα έχουμε»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Δε θα κινδυνέψουμε με το μπάτζετ που θα έχουμε»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή μίλησε για τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τα πλάνα που έχουν στον Ηρακλή στην επιστροφή τους στην Basket League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιλογή του Γιάννη Καστρίτη: «Είχαμε κάνει πρόταση πριν κάποιες εβδομάδες, απλώς έτυχε ο κ. Καστρίτης να είναι με την Εθνική και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε το θέμα. Το τελειώσαμε και τώρα σχεδιάζουμε την ομάδα για του χρόνου».

Για τις κινήσεις στον μπασκετικό Ηρακλή: «Στα διαρκείας κάτι κινείται αλλά ο κόσμος περιμένει τι ομάδα σχεδιάζουμε, τότε θα αρχίσει να δείχνει και το ενδιαφέρον».

Για το που θα κυμανθεί το μπάτζετ: «Το μπάτζετ θα είναι τέτοιο ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό και να κάνει μία καλή πορεία στην Α’1, γιατί η χρονιά θα είναι αναγνωριστική. Ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες, εμείς δεν θα ανακατευτούμε πουθενά».

Για επιλογές νεαρών Ελλήνων παικτών: «Αυτή πρέπει να είναι η στρατηγική μας για όλα τα χρόνια. Θα πρέπει να επενδύουμε σε νέους Έλληνες παίκτες, γιατί ο Έλληνας έχει κάποια προτερήματα. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ένας Έλληνας ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αλλιώς ένας έγχρωμος Αμερικάνος από την Λουιζιάνα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Για εμένα είναι κακό και για το ελληνικό μπάσκετ επίσης. Είναι διαφορετικό να παίξεις ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στο Ιβανώφειο από το να παίξεις με το Λαύριο ή την Καστοριά. Για εμάς που ασχολούμαστε και κάνουμε την τρέλα μας είναι διαφορετικό το να προσπαθείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό από το να κερδίσεις το Λαύριο. Ακόμα και για έναν παίκτη που θέλουμε να προσεγγίσουμε από το εξωτερικό, είναι καλύτερο να του πεις ότι θα αγωνιστεί κόντρα σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Euroleague».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην Α2: «Μετά την τελευταία απόφαση που πήραν στον ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α1. Στην Ελλάδα όμως μπορούν όλα να γίνουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα