Παναθηναϊκός: Έτσι... χάλασε το «done deal» με τον Στρέλνιεκς!

Παναθηναϊκός: Έτσι... χάλασε το «done deal» με τον Στρέλνιεκς!

Παναθηναϊκός: Έτσι... χάλασε το «done deal» με τον Στρέλνιεκς!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά η καθυστέρηση που έκανε ο εκπρόσωπος του παίκτη, οδήγησαν τον Λετονό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς και μάλιστα η υπόθεση βάδιζε πολύ καλά ώστε να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Κάτι τέτοιο έγινε πριν από τέσσερις ημέρες, όταν οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τον Στρέλνιεκς με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και η ανταλλαγή των συμβολαίων. Όμως, ο ατζέντης του παίκτη μπήκε σε μια διαδικασία καθυστέρησης μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές και ο παίκτης να ανακοινωθεί από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Η εσκεμμένη καθυστέρηση τη στιγμή που ο Λετονός είχε πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος (και μάλιστα σε πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό) οφειλόταν στη «σφήνα» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτή ήταν η ομάδα που περίμενε ο εκπρόσωπος του Στρέλνιεκς με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί η καθυστέρηση στις... ανακοινώσεις με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αναζητώντας αμέσως την καλύτερη δυνατή λύση, στράφηκαν στην περίπτωση του Τζίμερ Φριντέτ, στον οποίο και έχουν καταθέσει ήδη μεγάλη πρόταση, σχεδόν... διπλάσια από αυτή στον Γιάνις Στρέλνιεκς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα