Γλυνιαδάκης: «Υποστηρίζω τις δράσεις του Ρεθύμνου με όλες τις δυνάμεις μου»!

Gazzetta team
Γλυνιαδάκης: «Υποστηρίζω τις δράσεις του Ρεθύμνου με όλες τις δυνάμεις μου»!

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης επισκέφθηκε το 4ου Summer Camp της ΚΑΕ Ρέθυμνο και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια των Κρητικών να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές.

Ο Κρητικός σέντερ φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Κατ' αρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα σε αυτά τα παιδιά. Έχω παίξει σε αυτήν την ομάδα και ξέρω πως λειτουργεί και πως έχει αγκαλιάσει όλη την πόλη και το αντίστροφο. Είναι κάτι μοναδικό αυτό που συμβαίνει εδώ, στην Κρήτη τουλάχιστον.
Μία ομάδα Α1 να ενισχύει, να μαθαίνει μπάσκετ και να εκπαιδεύει μικρά παιδιά. Είναι κάτι που δε συμβαίνει στην Κρήτη και έλειπε πολύ. Εγώ σαν αθλητής και σαν Κρητικός το υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και πόσο μάλλον σαν πρώην παίκτης αυτής της ομάδας, που έχω ζήσει από μέσα το πως λειτουργεί αυτός ο οργανισμός και τι κοινωνικό έργο προσφέρει»!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη… ζωή μετά το μπάσκετ, λέγοντας: «Δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω πως είναι να σταματάς τον αθλητισμό. Το καλοκαίρι τρέχει με πολλές υποχρεώσεις και νέες προκλήσεις, οπότε δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω σταματήσει. Θεωρώ ότι θα το καταλάβω τον Σεπτέμβρη που θα βρίσκομαι στο σπίτι και θα παρακολουθώ μπάσκετ από το σπίτι μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα