Παναθηναϊκός: Η αύξηση του Τόμας και ο όρος για το ΝΒΑ

Παναθηναϊκός: Η αύξηση του Τόμας και ο όρος για το ΝΒΑ

Παναθηναϊκός: Η αύξηση του Τόμας και ο όρος για το ΝΒΑ

bet365

Ο Ντεσόν Τόμας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει μερικές από τις λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας.

Αν κάποιος έβαζε σε ιεραρχία τους πιο σταθερούς παίκτες των «πρασίνων» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σίγουρα ο Ντεσόν Τόμας θα διεκδικούσε την πρώτη θέση της λίστας μαζί με Παπαπέτρου και Καλάθη.

Ήταν εκείνος που έκανε το μεγάλο step up στο δεύτερο μισό της σεζόν και αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» των «πρασίνων» προκειμένου να γυρίσει ο «διακόπτης» και να βρεθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την... κόλαση του αποκλεισμού, στην οκτάδα της EuroLeague!

Μπορεί να αποχώρησε ο Ρικ Πιτίνο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο οποίος ήταν και εκείνος που τον «εκμεταλλεύτηκε» ώστε να φανεί η διαφορά, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης εισηγήθηκε από την πρώτη στιγμή την παραμονή του στην ομάδα. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, έγιναν άμεσα οι κινήσεις της ομάδας ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διετές, όχι κλειστό, αλλά «σπαστό» 1+1. Όπερ και σημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο και μπορούν να το ανανεώσουν μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς ενεργοποιώντας την οψιόν, αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα από τη πλευρά του παίκτη να αποχωρήσει έως τις 15/7/2020 σε περίπτωση που βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Από εκεί και πέρα, η αύξηση στις αποδοχές του ήταν αρκετά γενναία από την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ και έφτανε στο 30% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Πλέον, ο Τόμας θα μπορεί να προετοιμάσει πολύ πιο άνετος και πολύ πιο... χαλαρός τον γάμο του την επόμενη εβδομάδα, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr θα επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα αφού θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στην Σαντορίνη!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα