Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Στρέλνιεκς, τα είπε και τα... ξαναλέει με Θανάση

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Στρέλνιεκς, τα είπε και τα... ξαναλέει με Θανάση

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Στρέλνιεκς, τα είπε και τα... ξαναλέει με Θανάση

bet365

Την ώρα που ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, η πρώτη επαφή με την πλευρά του Θανάση Αντετοκούνμπο αποδείχθηκε... άκαρπη.

Τις τελευταίες ώρες, οι «πράσινοι» έκαναν... δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Λετονού γκαρντ, ο οποίος έχει καλυφθεί από την πρόταση και είναι έτοιμος να «κλείσει» το deal με τους νταμπλούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη πλευρά του παίκτη, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του σε άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και δεν αποκλείεται να «τελειώσει» οριστικά το θέμα μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτή τη στιγμή η πρόταση των «πρασίνων» είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του και γι' αυτόν τον λόγο παρουσιάζεται έτοιμος να την αποδεχτεί. Βέβαια σε περιπτώσεις που τα πάντα μπορεί να «χαλάσουν» από τη μία μέρα στην άλλη, πάντα πρέπει να υπάρχει και κάποιο «παράθυρο» ανοικτό, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που τον Λετονό θέλουν άλλες δύο ομάδες της EuroLeague.

Αντίθετα, τα πράγματα δεν... κύλησαν και τόσο καλά όσον αφορά την επαφή που είχαν οι «πράσινοι» με τον Θανάση Αντετοκούνμπο! Και αυτό διότι παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει και νέα επαφή προκειμένου να «γεφυρωθεί» το (μεγάλο) οικονομικό χάσμα και να επέλθει (τελικά) η συμφωνία. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης, στον Παναθηναϊκό υπάρχει η διάθεση της ανανέωσης, αλλά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να υπερβούν κατά πολύ τα οικονομικά τους όρια. Να σημειωθεί, επίσης, ότι δεν παίζει ρόλο το γεγονός που ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται στο summer league των Μπακς, αφού παραμένει ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ουισκόνσιν...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα