Η συμφωνία με Τζόουνς-Κάιζερ και η παράταση σε ΜακΓκι, Χάρις

Η συμφωνία με Τζόουνς-Κάιζερ και η παράταση σε ΜακΓκι, Χάρις

Η συμφωνία με Τζόουνς-Κάιζερ και η παράταση σε ΜακΓκι, Χάρις

bet365

Ο Άρης συμφώνησε με τους Λάκι Τζόουνς, Μαϊκάλ Κάιζερ για τη λύση των συμβολαίων τους, βρίσκεται κοντά στην εύρεση της χρυσής τομής με τον Γκάρι Μπελ, ενώ σε Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις ζητήθηκε προθεσμία ώστε να αποφασίσει ο επόμενος προπονητής για την παραμονή τους στη ομάδα!

Σήμερα (1/7) ουσιαστικά εκπνέει η προθεσμία των «κίτρινων» ούτως ώστε να πετύχουν συμφωνίες με τους Αμερικανούς και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο ενεργοποίησης των δεύτερων χρόνων των συμβολαίων τους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Λάκι Τζόουνς για την καταβολή των οφειλόμενων, ομοίως και με τον Μαϊκάλ Κάιζερ. Παράλληλα, έχουν προχωρήσει οι σχετικές συζητήσεις με τον Γκάρι Μπελ, η περίπτωση του οποίου είναι ιδιαίτερη διότι έχει να λαμβάνει χρήματα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ξεχωριστή είναι η υπόθεση του Γκάρι ΜακΓκι. Στις συζητήσεις που έγιναν, ο Άρης δεν πρότεινε τη λύση του συμβολαίου αλλά να περιμένει ο Αμερικανός για διάστημα 10-15 ημερών ούτως ώστε να αποφασίσει ο επόμενος προπονητής αν θα μείνει στην ομάδα αλλά με χαμηλότερο συμβόλαιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ραμόν Χάρις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα