Ηρακλής: Κάλεσμα στον κόσμο να αγοράσει μετοχές

Gazzetta team
Ηρακλής: Κάλεσμα στον κόσμο να αγοράσει μετοχές

bet365

Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στην Basket League την επόμενη σεζόν και αναζητά καλούς... συμπαίκτες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Δρακόπουλος, έγραψε μια επιστολή, με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει, μέσω της αγοράς μετοχών των 30€.

Αναλυτικά:

«Επιστολή-πρόσκληση στους Φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 και ο πρόεδρος της κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος απευθύνονται σ΄ όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ και τους προσκαλεί να συμμετέχουν στα κοινά της Ομάδας.

Η συλλογικότητα και η πολυμετοχικότητα είναι στοιχεία που πάντοτε πρέπει να είναι στόχος για κάθε άνθρωπο που θέλει να πετύχει και να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις και την δυναμική, ώστε οι γνώμες και οι προτάσεις του κόσμου να υλοποιούνται για το καλό της Ομάδας.

Για να μπορούμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ, εκεί που πρέπει να είναι και ήδη βρίσκεται η Ομάδα μας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Για να δούμε την Ομάδα μας εκεί που όλοι τη θέλουμε. Για να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πάντα ψηλά!

Διότι οι πολλοί μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα από έναν, διότι είναι γνωστό ότι η ισχύς είναι εν τη ενώσει.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 400.000€. Με τη νέα αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 θα είναι 930.000 € με 31.000 μετοχές και αξία εκάστης μετοχής 30€. Με την νέα αύξηση κεφαλαίου θα τακτοποιήσουμε κατασκευαστικές και υλικοτεχνικές εκκρεμότητες που είναι απαραίτητες να γίνουν.

Ακόμα και με μία μετοχή ο κάθε φίλαθλος θα έχει την δύναμη της φωνής του στα όργανα της Εταιρίας και θα μπορεί να συμμετέχει από κοινού στις αποφάσεις της διοίκησης.

Η αξία της μίας μετοχής ορίζεται στα 30€ και μπορούμε να αγοράσουμε περισσότερες μετοχές με βάση την οικονομική μας δυνατότητα.

Ο αριθμός λογαριασμού της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είναι GR6001102120000021200492128 και ο αγοραστής με το καταθετήριο μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία της Ομάδας και της Εταιρίας για το πως θα προμηθευτεί τις μετοχές του.

Η στήριξή μας στη νέα προσπάθεια είναι απαραίτητη, καθώς οι απαιτήσεις και τα δεδομένα πλέον αλλάζουν και ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα με τη συμμετοχή όλων μας...

Για την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Δρακόπουλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα