Το Σαββατοκύριακο του προπονητή και του νέου Δ.Σ. στην ΚΑΕ Άρης

Το Σαββατοκύριακο του προπονητή και του νέου Δ.Σ. στην ΚΑΕ Άρης

Το Σαββατοκύριακο του προπονητή και του νέου Δ.Σ. στην ΚΑΕ Άρης

bet365

Σύμφωνα με όσα διεμήνυσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στους συνεργάτες του, εντός του επόμενου 48ώρου θα ανακοινώσει το νέο δ. σ. της εταιρίας αλλά και τον επόμενο προπονητή.

Νιώθοντας πλέον την πίεση από το περιβάλλον του Άρη αλλά και τους συνεργάτες του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος δύο μηνών με απώτερο σκοπό να εμφανιστεί με σχέδιο στην έκτακτη γ. σ. της 8ης Ιουλίου. Οι επαφές του προσανατολίζονται στη δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου για τη σύσταση του οποίου έριξε δίχτυα και στη δεξαμενή βετεράνων παικτών της ομάδας εισπράττοντας αρνητικές απαντήσεις. Επίσης, ακόμη και η παρουσία του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη η οποία θεωρούταν σίγουρη, πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης των Τρικάλων φέρεται να κρατά αποστάσεις. Υπό την έννοια ότι θα προσφέρει οικονομική βοήθεια αλλά δεν είναι θετικός στην κατεύθυνση της συμμετοχής στα κοινά.

Στο θέμα του προπονητή, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι πρώτοι στόχοι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ αν δεν έχουν χαθεί, απομακρύνθηκαν. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης από τη στιγμή που υπάρχει η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Για να αλλάξουν τα δεδομένα στη δική του υπόθεση, θα πρέπει οι «κίτρινοι» να αποκτήσουν αυτό το ευνόητο δικαίωμα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επίσης αρνήθηκε αυτή τη θέση καθώς πέραν των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, είναι προφανές ότι δεν πείθεται από το όλο εγχείρημα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι επίσης ένας από τους προπονητές που απασχολούν τον Δημήτρη Γουλιέλμο, αλλά δεν έγινε επαφή μαζί του. Συν τοις άλλοις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός περιμένει μια άλλη εξέλιξη στην καριέρα του. Κυκλοφόρησε επίσης το όνομα του Νίκου Βετούλα, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες σημειώνουν ότι ουσιαστική επαφή με τον Πατρινό προπονητή επίσης δεν έχει γίνει.

Το βέβαιο είναι ότι προ 48ώρου υπήρξε επικοινωνία του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Χρήστο Μαρμαρινό με τον οποίο διατηρεί καλή φιλική σχέση και γενικώς εκτιμά πολύ την άποψή του. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι δεν έγινε ουσιαστική κουβέντα για την ανάληψη τεχνικών καθηκόντων στον Άρη, αλλά μια φιλολογική συζήτηση μέσα στην οποία τέθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά τίποτε πιο ουσιαστικό, δείχνοντας ότι η περίπτωση του πρώην μέλους του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού θα απασχολήσει εντονότερα στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι υπόλοιπες.

Μένει να φανεί αν όντως εντός του επόμενου 48ώρου θα προσληφθεί προπονητής και θα σχηματιστεί το νέο δ. σ. της ΚΑΕ το οποίο (επί της ουσίας) αποτελείται από μόλις ένα άτομο (Χάρης Παπαγεωργίου) το οποίο μάλιστα τελεί υπό παραίτηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα