Η πρόταση Καραμάνου, η έκπληξη του ΑΣ και η συνάντηση με τον Σαββίδη

Η πρόταση Καραμάνου, η έκπληξη του ΑΣ και η συνάντηση με τον Σαββίδη

Gazzetta team
Η πρόταση Καραμάνου, η έκπληξη του ΑΣ και η συνάντηση με τον Σαββίδη

bet365

Η πρόταση του Γιώργου Καραμάνου για την απόκτηση του 62% των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε σε νέα βάση τις συζητήσεις του Αθηναίου επιχειρηματία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Μέχρι σήμερα (27/6) το πρωί, οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ξαφνικά, η πλευρά του Γιώργου Καραμάνου κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 62% των μετοχών, γεγονός το οποίο προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους του Δικεφάλου, δεδομένου του ότι αυτό το ζήτημα (βάσει των όσων είχαν συζητηθεί στο προηγούμενο διάστημα αλλά και των προθέσεων επί των οικονομικών της ενδιαφερόμενης πλευράς) δεν είχε τεθεί. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ απλώς επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της επίσημης πρότασης, δίχως να προχωρήσουν στην κοινοποίηση περισσότερων πληροφοριών.

Αν πρόκειται για ρελάνς (από την πλευρά του κ. Καραμάνου) ή αν πράγματι άλλαξε ο τρόπο σκέψης του σε σημείο να θέλει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα αποδειχθεί πολύ σύντομα. Το βέβαιο είναι ότι πλέον η συζήτηση μπαίνει σε νέα βάση. Κι αν επίσης οι επιτελείς του Δικεφάλου ένιωθαν ηθικά δεσμευμένοι για τη σχετική ενημέρωση (επί της υπόθεσης) του Ιβάν Σαββίδη, πλέον είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και τυπικά. Γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσφέρει ταμειακές διευκολύνσεις της τάξεως των 2.5 εκ. ευρώ κι αν θελήσει να μετοχοποιήσει αυτό το ποσό (που δεν είναι στις προθέσεις του), αυτομάτως θα γίνει μεγαλομέτοχος. Αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι ο κάτοχος του μεγαλύτερου ποσοστού (55%) των μετοχών.

Η απάντηση στον κ. Καραμάνο θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και είναι δεδομένο ότι θα ζητηθεί η άποψή του, ενδεχομένως να τεθεί στο τραπέζι και το σενάριο μιας άλλης λύσεις. Εκεί θα αποφασιστεί αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του κ. Καραμάνου στη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ κι εφόσον γίνει, τότε ο Αθηναίος επιχειρηματίας θα κληθεί να αποδείξει εμπράκτως τις προθέσεις του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα