Ο ΑΣ συγκαλεί ΓΣ και… καλεί τον Γουλιέλμο

Ο ΑΣ συγκαλεί ΓΣ και… καλεί τον Γουλιέλμο

Ο ΑΣ συγκαλεί ΓΣ και… καλεί τον Γουλιέλμο

bet365

Η αποχώρηση του Γιάννη Καστρίτη από την τεχνική ηγεσία ήταν η αφορμή για τη δραστηριοποίηση του ΑΣ Άρης ο οποίος προγραμματίζει έκτακτη γενική συνέλευση και θα ζητήσει από τον Δημήτρη Γουλιέλμου να παρουσιαστεί και να εξηγήσει το σχέδιό του.

Εδώ και μήνες και μπροστά στη διόγκωση των προβλημάτων, ο ΑΣ δεν επιτέλεσε το έργο του ως θεματοφύλακας του συλλόγου. Άφησε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, στη διάρκεια αυτού δεν έγινε η παραμικρή κίνηση βελτίωσης της κατάστασης και πλέον… έφτασε ο κόσμος στο χτένι. Υπό αυτές τις συνθήκες αλλά και την έντονη πίεση που ασκήθηκε τις τελευταίες ώρες, ο ΑΣ αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 8 Ιουλίου στην οποία θα προσκληθεί ο Δημήτρης Γουλιέλμος για να εξηγήσει πώς η ΚΑΕ Άρης θα βγει από το τέλμα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της γ. σ. έχει την αξία της, δεδομένου του ότι στις συζητήσεις που έκανε με τους συνεργάτες του ο Δημήτρης Γουλιέλμος έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 10 Ιουλίου για να τακτοποιήσει πολλά από τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Είναι προφανές τέλος ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι απελπιστικά μόνος , καθώς εισπράττει την κατακραυγή της ευρύτερης μάζας των φίλων της ομάδας στα social media.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα