Δρακόπουλος: «Μικρή διαφορά με Μέξα, θέλω έναν Ηρακλή δυνατό»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Μικρή διαφορά με Μέξα, θέλω έναν Ηρακλή δυνατό»

bet365

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, ανέλυσε το πλάνο του για τον Ηρακλή ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά που υπάρχει με τον Κώστα Μέξα.

Η συνέντευξη Τύπου του ισχυρού άνδρας διεξάγεται στο Ολυμπιακό Μουσείο και πριν την έναρξή της πραγματοποιήθηκε συνάντηση του με τον Κώστα Μέξα ούτως ώστε να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να γεφυρωθεί η απόσταση σχετικά με τον τρόπο στελέχωσης της ομάδας. Ο κ. Δρακόπουλος ρωτήθηκε σχετικά κι έδειξε την ξεκάθαρη πρόθεσή του να τα βρει με τον Κερκυραίο προπονητή. «Εγώ προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και τελικά θα πορευτούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε το τι ακριβώς θα γίνει», είπε.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας υποστήριξε ότι «θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και εύχομαι να είμαι τυχερός και να έχω τους νέους Παπαδόπουλους και Διαμαντίδηδες. Οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν παραπάνω από τρεις ξένους παίκτες και να βασίζονται στα δικά τους παιδιά. Θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κι έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον οποιονδήποτε Ηρακλειδέα να συμμετέχει. Προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει να είμαι ο αιώνιος πρόεδρος του Ηρακλή, προτιμώ τον ρόλο του εργάτη», είπε και ρωτήθηκε για το ύψος του μπάτζετ.

«Υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό αυξάνονται τα τηλεοπτικά. Στο ποδόσφαιρο, η δεύτερη κατηγορία εισπράττει έξι εκατομμύρια ευρώ και το μπάσκετ 1,2 εκ. Θα πιέσουμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε πέσει και σε περίοδο εκλογών οπότε έχει παγώσει και λίγο το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε την κατάσταση. Αν γίνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία δεν ξέρουμε αν θα ισχύσουν τα συμβόλαια της ΕΡΤ. Το πρωτάθλημα είναι σε περίεργη φάση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντί να πηγαίνουν μπροστά το ελληνικό μπάσκετ το τραβάνε πίσω».

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι… «θέλουμε να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Παράλληλα γίνονται έργα στο Ιβανώφειο, είναι σε καλή φάση και θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον θα κάνουμε μια ομάδα που θα αξίζει το χειροκρότημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα