ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου, έδωσε τα χέρια με την «Ένωση»

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου, έδωσε τα χέρια με την «Ένωση»

bet365

Οριστική είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον 43χρονο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα (18/6) στην Αθήνα και συναντήθηκε στο ΟΑΚΑ με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Η ταύτιση απόψεων όσον αφορά όλα τα σημαντικά ζητήματα που άπτονται της συνεργασίας τους ήταν γεγονός εδώ και μέρες. Αυτό που απέμενε ήταν το τελικό ραντεβού και η δημόσια τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τις οπαδικές αντιδράσεις ως προς την επιλογή του Παπαθεοδώρου άνοιξε τον δρόμο για την οριστικοποίηση του deal, που αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο 43χρονος προπονητής, τον οποίο αποχαιρέτησε σήμερα ο ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στην Αθήνα και το απόγευμα συναντήθηκε στο ΟΑΚΑ με τον team manager της ομάδας, Γιώργο Χήνα έχοντας μια πρώτη εφ' όλης της ύλης συζήτηση γύρω από τους συνεργάτες που θα έχει στο επιτελείο του. Θα ακολουθήσει - πιθανότατα την Τετάρτη (19/06) - η συνάντησή του με τον Μάκη Αγγελόπουλο, στο πλαίσιο της οποίας θα πέσουν και οι υπογραφές.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Original για τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και η παρέμβαση του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας ότι «δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε α priori την οικογενειακή ευθύνη σε θέματα αθλητισμού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα