Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε Καμπερίδη το Ρέθυμνο

Gazzetta team
Ρέθυμνο: Ανακοίνωσε Καμπερίδη το Ρέθυμνο

bet365

Την επιστροφή του Μιχάλη Καμπερίδη στην ομάδα ανακοίνωσε επίσημα το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Καμπερίδη, για δύο χρόνια.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Μιχάλη Καμπερίδη στην οικογένεια μας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από 2 χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν για δύο σεζόν την κεραμιδί φανέλα. Ο 25χρονος φόργουορντ (24/4/1994), ύψους 2.05μ. ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 με την ιστορική ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου παρέμεινε για 2 χρόνια. Το 2014 τον απέκτησε η ΑΕΚ και τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Ουέσκα, όπου είχε 4.6 πόντους και 2.7 ριμπάουντ.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στο Ρέθυμνο Cretan Kings, με τη μορφή δανεισμού, όπου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 17 Οκτωβρίου 2015, υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες. Την επόμενη σεζόν, όμως, επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός, αγωνιζόμενος εκ νέου στην ομάδα μας. Μέτρησε 27 συμμετοχές, έχοντας 3.44 πόντους (41.8%διπ., 36.4%τριπ., 83.3%β.) και 2 ριμπάουντ σε 11.2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Το 2017 επέστρεψε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League. Πέρυσι μετεγγράφηκε στον Χολαργό, όπου αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις. Κατά μέσο όρο είχε 3 πόντους (28%διπ., 50%β.) και 2.9 ριμπάουντ μ.ο. σε 13.3 λεπτά συμμετοχής.
Σε εθνικό επίπεδο υπήρξε μέλος της Εθνικής Εφήβων και Νέων
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα