ΑΕΚ: Σαφές προβάδισμα Παπαθεοδώρου, κοιτάει και κάτι άλλο!

ΑΕΚ: Σαφές προβάδισμα Παπαθεοδώρου, κοιτάει και κάτι άλλο!

ΑΕΚ: Σαφές προβάδισμα Παπαθεοδώρου, κοιτάει και κάτι άλλο!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξακολουθεί να είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία έχει ανοιχτό το... ραντάρ της και σε άλλες περιπτώσεις.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Λούκα Μπάνκι αποτελεί πια παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή.

Σημαντικό προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας» εξακολουθεί να έχει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς έχει πείσει, μέσω της δουλειάς του, πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται και η οριστική εξέλιξη.

Ωστόσο, για παν ενδεχόμενο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις προπονητών (Ισπανών και Σέρβων), ενώ ενδιαφέρθηκαν και για τον Ρόελ Μορς, ο οποίος αποχώρησε από την βέλγικη Άντβερπ, μετά από τέσσερα χρόνια.

Επίσης, εξετάστηκε και η περίπτωση «προαγωγής» του Ηλία Καντζούρη σε πρώτο προπονητή, αλλά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα αναλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα «ηνία» της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα