Περιστέρι Βίκος Cola: Η γιορτή των Ακαδημιών

Περιστέρι Βίκος Cola: Η γιορτή των Ακαδημιών

Gazzetta team
Περιστέρι Βίκος Cola: Η γιορτή των Ακαδημιών

bet365

Υπό το βλέμμα των Αργύρη Πεδουλάκη και Μπεν Μπέντιλ, ολοκληρώθηκε η σεζόν για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου Βίκος Cola!

Αναλυτικά

Στο ιστορικό γήπεδο “Πλούταρχος Βυλιώτης”, σημείο όπου πριν από 48 χρόνια ξεκίνησαν τα πάντα, περισσότερα από 300 παιδιά παρευρέθησαν στην τελετή λήξης των Ακαδημιών του συλλόγου. Ο Δήμαρχος του Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης “άνοιξε” την εκδήλωση με έναν σύντομο χαιρετισμό κατά τον οποίο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συνολική εικόνα που αντίκριζε: “Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή την όμορφη στιγμή. Παιδικές φωνές και χαμόγελα έχουν κατακλύσει το γήπεδο της Πρόνοιας. Εσείς είστε το μέλλον αυτής της πόλης κι αυτής την ομάδας. Σε τόση μικρή ηλικία και μας έχετε κάνει περήφανους με τις επιτυχίες σας. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο” ήταν τα λόγια του πρώτου πολίτη της πόλης του Περιστερίου.

Στην συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο ζωντανός “θρύλος” του Γ.Σ.Π. και προπονητικής της αντρικής ομάδας την οποία οδήγησε εκ νέου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόνισε πως “είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι στο γήπεδο όπου ξεκίνησαν όλα. Και είμαι ακόμα πιο συγκινημένος που βλέπω να παίζουν μπάσκετ εδώ, νέα παιδιά. Είσαστε η τέταρτη επανάσταση. Κάντε σωστά αυτό που αγαπάτε και θα φτάσετε ψηλά”.

Και από τον Αργύρη Πεδουλάκη, στον Ben Bentil. Τα παιδιά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του, ζητούσαν να τους πει μερικά λόγια και ο Γκανέζος δεν τους χάλασε χατήρι. Αφού πρώτα έκανε… hi-5 με τα περισσότερα, στην συνέχεια πήρε τον λόγο: “Χαίρομαι πολύ βρίσκομαι κοντά σας. Απολαμβάνω την στιγμή γιατί κι εγώ είμαι ακόμα… παιδί! Μου αρέσει που βλέπω αγόρια και κορίτσια, κάθε ηλικίας να παίζουν μπάσκετ. Θα σας πω αυτό που λογικά ακούτε συνέχεια αλλά είναι η αλήθεια. Για να φτάσεις ψηλά, χρειάζεται δουλειά. Για να φτάσεις στην κορυφή, απαιτούνται θυσίες. Βάλτε έναν στόχο, όποιος και να είναι αυτός και πιστέψτε στον εαυτό σας”.

Με το τέλος της ομιλίας του Γκανέζου power forward, ξεκίνησε η παρέλαση των ομάδων, οι βραβεύσεις και οι αγώνες επίδειξης. Το τσιμεντένιο παρκέ της “Πρόνοιας” γέμισε από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους. Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου, Φίλιπππος Κότσης, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Παρδακίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Πανταζόπουλος, Γεωργία Παυλίδη, Μανώλης Τσαγκιώτης, Μπάμπης Καραθάνος, Τζένη Γαλάνη και Μάκης Παπαθεοδώρου, μαζί με τον αντίδημαρχο και πρόεδρο του Ατρομήτου, Βασίλη Μπέτση, μοίρασαν μετάλλια με τους γονείς και τους “Fentagin” να προσφέρουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Όλα τα παιδιά, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το ίδιο και οι προπονητές τους. Κώστας Παπαμάρκος, Νίκος Ρήγγας, Μιχάλης Σταθάκης, Βαγγέλης Σκλάβος, Κατερίνα Δελή, Σοφία Κλιγκοπούλου, Νικήτας Τζαμουράνης, Λίλα Λούτζη, Δημήτρης Στυλιανός, Κώστας Σκουφάκης, Σταμάτης Χαριτόπουλος και Γεωργία Αγγέλη συνεργάστηκαν άψογα με τον αρχιπροπονητή του Γ.Σ. Περιστερίου, Γιάννη Βαλληνδρά προκειμένου να έρθουν… 12 τίτλοι!

Έφηβοι: Κατάκτηση πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α και 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Παίδες: Κατάκτηση πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α. Και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (22-26/6)
Παμπαίδες Α’ (2004): Κατάκτηση 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. Και χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά Υποδομών.
Παμπαίδες Β’ (2005): Κατάκτηση 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.
Μίνι 1 (2006): Κατάκτηση του τουρνουά Junior NBA καθώς κι αυτό της Euroleague, αήττητη πορεία στο τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α.
Μίνι 2 (2006): Κατάκτηση 3ης θέσης στο τουρνουά Υποδομών
Προμίνι (2007): Αήττητη πορεία στο τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α.
Ακαδημία 1 (2008): Κατάκτηση του τουρνουά Υποδομών και αήττητη πορεία στο τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α.
Ακαδημία 2 (2008): Κατάκτηση του τουρνουά “Ανδρέας Μάρκου”
Νεάνιδες: Κατάκτηση 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα