Πιτίνο για την παραμονή του: «Παναθηναϊκός και μετά... θάνατος, εδώ νιώθω βασιλιάς»! (vid)

Πιτίνο για την παραμονή του: «Παναθηναϊκός και μετά... θάνατος, εδώ νιώθω βασιλιάς»! (vid)

Πιτίνο για την παραμονή του: «Παναθηναϊκός και μετά... θάνατος, εδώ νιώθω βασιλιάς»! (vid)

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως οι φίλοι των «πράσινων» τον έχουν κάνει να αισθάνεται σαν βασιλιά για πρώτη φορά στη ζωή του!

Η παραμονή του Ρικ Πιτίνο αποτελεί προτεραιότητα για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε on camera την αισιοδοξία του ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική κατάληξη και ο Αμερικανός προπονητής ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Θέλω να πω αυτό... Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω σαν βασιλιάς! Στην Αγγλία, οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες δεν νιώθουν όπως εγώ κι αυτό οφείλεται στους φιλάθλους. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε, θα τον ευχαριστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ευχαριστώ τους παίκτες... Θα πάω, λοιπόν στη Νέα Υόρκη, θα μιλήσω με όλα τα παιδιά μου κι αν πάρω την έγκρισή τους, θα γυρίσω. Αν όχι, δεν θα γυρίσω. Είμαστε "δεμένη" οικογένεια, όπως οι ελληνικές. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί με έκανε να νιώσω βασιλιάς στα 66 μου. Βασιλιάς για 6 μήνες. Το άλλο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι πως αν γυρίσω πίσω, θα σταματήσω για πάντα από το κολεγιακό μπάσκετ. Δεν θα αφήσω τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, πρέπει να τελειώσω τη χρονιά. Επομένως, αν γυρίσω, είναι Παναθηναϊκός και μετά... θάνατος (γέλια)».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Κάθε μέρα μάθαινα και κάτι. Ξυπνούσα στις 4 το ξημέρωμα κι έβλεπα NCAA, αν μου άρεσε ένα σύστημα το έπαιρνα και τι βελτίωνα. Ανυπομονούσα να βρεθώ στο γήπεδο να προπονήσω τους παίκτες μου. Συνεχίζω να μαθαίνω, στα 66 μου πήρα ένα πολύ ωραίο μάθημα. Έχω να απολαύσω το μπάσκετ τόσο πολύ από τότε που δούλεψα στη Νέα Υόρκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα