Μπέντιλ στο gazzetta.gr: «Γιατί οι μικροί τελικοί να μην είναι best-of-three»;

Μπέντιλ στο gazzetta.gr: «Γιατί οι μικροί τελικοί να μην είναι best-of-three»;

bet365

Ο Μπεν Μπέντιλ μιλάει στο gazzetta.gr για τους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ, θίγει ένα θέμα, για το οποίο αρκετοί παίκτες έχουν εκφράσει τις σκέψεις τους, και μένει διπλωματικός, όσον αφορά την ανανέωσή του στο Περιστέρι Βίκος Cola.

Η ΑΕΚ χρειάστηκε την παράταση και την εκπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Ξανθόπουλου, για να πάρει τη νίκη (91-83) κόντρα στο Περιστέρι Βίκος Cola και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Ο Μπεν Μπέντιλ, που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην Basket League (13.4π., 7.0ρ.), στάθηκε και ολίγον τι... μοιραίος στην αναμέτρηση, αφού θα μπορούσε με καλάθι του στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, να έχει δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

«Δεν ξέρω τι έγινε! Πήγα στο καλάθι κι η μπάλα δεν μπήκε, έχασα το λέι απ. Τόσο απλά! Πήγαμε στην παράταση και δυστυχώς χάσαμε», είπε αρχικά ο Γκανέζος σέντερ στο gazzetta.gr και πρόσθεσε για το ματς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ δυνατές, πάλεψαν σκληρά. Δεν εξελίχθηκαν, όμως, τα πράγματα υπέρ μας, χάσαμε σουτ και μια ευκαιρία για νίκη».

Το Σάββατο (15/06, 19:00, ΕΡΤSports) το Περιστέρι Βίκος Cola περιμένει τους «κιτρινόμαυρους» για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς και ο 24χρονος παίκτης ανέφερε: «Θα είναι σίγουρα ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Περιστέρι και η ΑΕΚ είναι περήφανες ομάδες και θέλουν τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε στην έδρα μας».

Η διαδικασία των μικρών τελικών έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς πρωταγωνιστές «αχρείαστη», με τον Μπέντιλ να σημειώνει: «Δεν θα έλεγα πως είναι τελείως αχρείαστοι οι μικροί τελικοί. Απλά θα μπορούσε να είναι μικρότερη η σειρά. Να είναι, δηλαδή, best-of-three, αντί για best-of-five. Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν, έχει κρατήσει πολύ, και με ό,τι έγινε. Ναι, μας λείπουν οι οικογένειές μας, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε εδώ για να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο. Θα μπορούσαν κάποια πράγματα, όμως, να είναι διαφορετικά».

Όσο για την ανανέωσή του με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη; Ο ίδιος φάνηκε διπλωματικός. «Μού αρέσει πολύ η ομάδα, το επιτελείο, το κλίμα οικογένειας που επικρατεί μεταξύ μας. Το Περιστέρι θα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και δεν θα απέρριπτα μια τέτοια προοπτική. Θέλω, όμως, να μείνω λίγο μακριά από το μπάσκετ τώρα, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα