Γκίκας: «Κακή παρένθεση το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αρχίζει και κουράζεται»

Γκίκας: «Κακή παρένθεση το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αρχίζει και κουράζεται»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας στάθηκε στην κούραση που εμφανίζει η ΑΕΚ στην απόδοσή της και τόνισε πως ο Προμηθέας θα τα δώσει όλα στο Game 5 (07/06, 19:30, CosmoteSports4).

Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 70-54 των «κιτρινόμαυρων» στα ημιτελικά και οδήγησε τη σειρά σε πέμπτο ματς (070/06, 19:30, CosmoteSports4), με τον αρχηγό της να λέει στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το θέλαμε πολύ κι αυτό το δείξαμε. Είπαμε όλοι πως, ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ, ήταν μια πολύ κακή παρένθεση, δεν μας έπρεπε ως ομάδα να δείξουμε τέτοια εικόνα. Όλοι στον Προμηθέα θέλουμε το κάτι παραπάνω, το δείξαμε σήμερα με την ενέργειά μας. Περιορίσαμε πολύ την ΑΕΚ και τις επιλογές της. Βρήκαμε λύσεις και κερδίσαμε σχετικά εύκολα.

Ήταν το μομέντουμ και όλοι δείξαμε αυταπάρνηση, όπως κάνουμε πάντα. Παίξαμε άμυνα και πήγαμε το σκορ στους 16 πόντους.

Κι εμείς κι η ΑΕΚ θα βγάλουμε ενέργεια, δεν γίνεται σε ένα τέτοιο ματς να μην βγάλεις ενέργεια. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, είμαστε πιο πολλοί, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Η ΑΕΚ έχει παιδιά που έχουν καταπονηθεί πολύ σε αυτά τα παιχνίδια, βλέπουμε ότι κάποιοι έχουν αρχίσει και κουράζονται. Θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα