Πανιώνιος: Σκέψεις για ευρωπαϊκή συμμετοχή

Πανιώνιος: Σκέψεις για ευρωπαϊκή συμμετοχή

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποι του Πανιωνίου επιθυμούν την συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με... παρατράγουδα μεν για τον Πανιώνιο, αλλά με την ομάδα να πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο δε, αυτόν της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Στους «κυανέρυθρους» υπάρχει μια μικρή... αδράνεια, όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και θα βάλει μπρος για την δημιουργία του ρόστερ.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, στον οποίο πέρασε το 55% των μετοχών από τον Σταύρο Αλευρογιάννη πριν από λίγο καιρό, βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα «πιάσει» δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, εξετάζεται και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μέσω wild card, με το FIBA Europe Cup να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Αυτό δείχνει πως η ομάδα θα βάλει τον πήχη λίγο ψηλότερα από πέρυσι και πως θα έχει διαφορετικούς στόχους τη σεζόν 2019-20, από ότι μέχρι τώρα.

Όσον αφορά τη «στέγη» που θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο την επόμενη χρονιά, μιας και το «Αρτάκης» γκρεμίστηκε και θα ξεκινήσουν έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου, αυτή αναμένεται να είναι πάλι το «Σοφία Μπεφόν». Ο Δήμος της περιοχής δείχνει να είναι στο πλευρό του Πανιωνίου, ενώ κύκλοι από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου αναφέρουν πως η ομάδα τους, που θα συμμετέχει στην Γ' Εθνική, προετοιμάζεται για να μοιραστεί ξανά το γήπεδο με τους «κυανέρυθρους». Βέβαια, στα... σκαριά είναι και η συγχώνευση του Φλοίσβου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ώστε να πάρει μέρος ο σύλλογος στην Α2, αλλά η χρήση του γηπέδου και από τρίτη ομάδα δεν φαντάζει εφικτή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα