Επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Ομάδα επιχειρηματιών εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες 7-10 ημέρες θα φανεί αν αυτό θα εξελιχθεί σε «γάμο».

Το ζήτημα αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο συνάδελφος, Δημήτρης Καρύδας, καθώς έγραψε… «πηγές μου από το οικονομικό ρεπορτάζ με ενημέρωσαν ότι δυνατό επιχειρηματικό σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει τη διαχείριση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αναμένεται κίνηση μέσα στις επόμενες 15 ημέρες».

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τους Αθηναίους επιχειρηματίες οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας. Το ενδιαφέρον τους είναι πρώιμο, καθώς μέχρι στιγμής έχουν μια εικόνα επί των οφειλών της εταιρίας, όχι όμως και συγκεκριμένη έκθεση. Αυτό προβλέπεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και αναλόγως θα αποφασίσουν το αν θα κινηθούν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ή για την ανάληψη του μάνατζμεντ της εταιρίας (υπό τη μορφή διοίκησης Πρωτοδικείου) μέσα από πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας με τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα