Βασιλειάδης για γήπεδο ΑΕΚ: «Θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο»!

Βασιλειάδης για γήπεδο ΑΕΚ: «Θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο»!

Βασιλειάδης για γήπεδο ΑΕΚ: «Θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο»!

bet365

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο Γιώργος Βασιλειάδης εγγυήθηκε πως όλες οι διαδικασίες για το Κλειστό της Πάλης θα προχωρήσουν γρήγορα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε meeting με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ στη ΓΓΑ και, με το τέλος αυτού, έκανε τις εξής δηλώσεις:«Συζητήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης (σ.σ. συμφωνήθηκε το οργανόγραμμα που θα «τρέξουν» οι δυο πλευρές) για τον τελικό στόχο αυτού του μεγάλο πρότζεκτ.

Είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του δημοσίου.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει κοινή αντίληψη και θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατόν τρόπο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί υλοποιείται ένα σχέδιο για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Το πρότζεκτ στο Ίλιον έρχεται μετά την ολυμπιακή αθλητική μαρίνα της Καλλιθέας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και αυτή είναι η ΑΕΚ».

Αυτό σημαίνει πως οι δύο πλευρές ήρθαν μεν σε συμφωνία, αλλά για να αρχίσουν αμέσως τα έργα βελτίωσης στο Κλειστό της Πάλης, πρέπει να «πέσουν» και οι υπογραφές και να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά θέματα. Την ανακαίνιση του γηπέδου έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ανδριόπουλος (πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς»).

Εφόσον ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά θέματα και τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, η ΑΕΚ θα αρχίσει την προετοιμασία της στα Άνω Λιόσια και θα δίνει τους αγώνες της εκεί από τη νέα σεζόν! Αν όχι, όπως δήλωσε και ο Μάκης Αγγελόπουλος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ευελπιστούν να είναι στα Άνω Λιόσια αρχές του 2020.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα