Ο Ολυμπιακός συζητά με τον Τζέρεμι Έβανς (vids)

Ο Ολυμπιακός συζητά με τον Τζέρεμι Έβανς (vids)
ΟΙ Πειραιώτες σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν να ενισχύσουν τη θέση «4» και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του πρώην φόργουορντ της Νταρουσάφακα.

Ο Ολυμπιακός λόγω της απόφασής του να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στη φετινή Basket League έχει ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ τον σχεδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς. Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε πέρυσι στην Νταρουσάφακα είναι ελεύθερος και ήδη υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

O Έβανς βλέπει πολύ «θερμά» τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό αφού τη θεωρεί ως εξέλιξη στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την προσφορά του και πλέον θα ξεκινήσουν οι επί της ουσίας, διαπραγματεύσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται να καλυφθεί το όποιο κενό υπάρχει αφού αμφότερες οι πλευρές είναι διατεθειμένες να συνεργαστούν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ «τρελαίνεται» για τον παίκτη και τον έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο στη θέση «4» για να πλαισιώσει τους Πρίντεζη και ΛεΝτέι.

Ο Εβανς πέρυσι στην Euroleague είχε 9.7 πόντους (65.1%2π., 37.9%τρ., 69%β.), 5.9 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα.

Ο Αμερικανός είναι 31 ετών και φημίζεται για τις αθλητικότητα του κάτι το οποίο αποτελεί προαπαιτούμενο για τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα