Λιόλιος: «Η Euroleague δεν είναι καημός, είναι στόχος»

Gazzetta team
Λιόλιος: «Η Euroleague δεν είναι καημός, είναι στόχος»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την ομάδα του.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV πριν το τζάμπολ του Προμηθέα με την ΑΕΚ ανέφερε, «είναι πολύ όμορφο που είμαστε και φέτος στους «4». Πέρυσι δε μας περίμενε κανείς, φέτος ήταν υποψιασμένοι. Το να βρεθεί μία ομάδα εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά σερί δεν έχει ξαναγίνει. Μακάρι να έχει συνέχεια αυτή η ομάδα. Εννοείται και θέλουμε το βήμα παραπάνω. Όταν ξεκινάς ένα πρωτάθλημα, ο στόχος κάποια στιγμή είναι να φτάσεις στην πρώτη θέση. Σε όλους συμβαίνει αυτό, όχι μόνο σε μένα. Σημαντικό ότι εκφράζουμε μία ολόκληρη περιοχή.

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Εχουμε μάθει να μπαίνουμε πάντα με ένα πλάνο. Ο σχεδιασμός ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά είναι έτοιμος για την επόμενη τριετία, όχι μόνο την επόμενη σεζόν. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.

Για τη συμμετοχή στο Eurocup: Όταν ξεκινήσαμε μας προβλημάτισε γιατί ήταν πρωτόγνωρο με δύο ματς την εβδομάδα. Φάγαμε δύο σφαλιάρες στο πρωτάθλημα και μάθαμε. Θέλουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Βάζουμε ψηλά τα στόχους και θα δρομολογήσουμε που θα παίξουμε τις επόμενες μέρες. Η Euroleague δεν είναι καημός, είναι στόχος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα