Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ήφαιστο Λήμνου (pics)

Gazzetta team
Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ήφαιστο Λήμνου (pics)

bet365

Ευχάριστο κλίμα επικράτησε στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του Ηφαίστου Λήμνου.

Παίκτες, επιτελείο και διοίκηση βρέθηκαν για τελευταία φορά μαζί στο όμορφο νησί της Λήμνου.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πετυχημένα για τον Ήφαιστο, αφού στην πρώτη χρονιά παρουσίας του στην Basket League, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου προκρίθηκε στα playoffs.

Ο αποκλεισμός στην πρώτη φάση από το Περιστέρι δεν έφερε απογοήτευση, παρά μόνο χαμόγελα, και η καλή διάθεση φάνηκε στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

«Αποχαιρετιστήριο δείπνο για την οικογένεια του Ηφαίστου

Με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο στο πανέμορφο εστιατόριο «Στο Κάστρο», που μας στήριξε στην εξαιρετική πορεία μας στην πρώτη μας συμμετοχή στην Basket League, ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου.
Ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Μπούμπουρας, μέλη της διοίκησης, παίκτες και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν όλοι μαζί για τελευταία φορά πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένα όμορφο ταξίδι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μία ιστορική στιγμή για τον Ήφαιστο και τη Λήμνο καθώς το καμάρι του νησιού βρέθηκε μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα ο Ήφαιστος ήταν μία πραγματική οικογένεια κι έκανε περήφανο τον κόσμο του, που τον στήριξε αποθεώνοντας την ομάδα μας ακόμα και στην τελευταία συνάντηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (27/5).

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με ευχές γι’ ακόμα καλύτερες επιδόσεις την επόμενη σεζόν και την υπόσχεση πως ο Ήφαιστος θα είναι ξανά πρωταγωνιστής!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα