Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Κι οι παίκτες, άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη»

Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Κι οι παίκτες, άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη»

Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Κι οι παίκτες, άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη»

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε στο gazzetta.gr για την...καθίζηση της ΑΕΚ στο δεύτερο ματς με τον Χολαργό, το... καμπανάκι που έκρουσε ο Λούκα Μπάνκι και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

Φιορεντίνα - Τζένοα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, μετά από μια... ζόρικη σειρά με το Χολαργό.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να νίκησαν άνετα στο πρώτο παιχνίδι, στο δεύτερο, όμως, παρουσιάστηκαν αγνώριστοι κι έτσι η σειρά επέστρεψε στο ΟΑΚΑ.

Εκεί, οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι, αν και τα βρήκαν πάλι λίγο δύσκολα, έκαναν το καθήκον τους και πέρασαν στην επόμενη φάση, όπου και θα συναντήσουν τον Προμηθέα Πατρών.

«Είμαι κουρασμένος!», ήταν οι πρώτες λέξεις του ευδιάθετου και πλακατζή Χάουαρντ Σαντ-Ρος (13π., 7ρ., 3ασ., 2κλ.) στο gazzetta.gr. «Η σειρά ήταν δυνατή, βγάλαμε πολλή ενέργεια και νικήσαμε, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στον Χολαργό. Νιώθουμε καλά κι είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά. Ξέραμε πως ο Χολαργός θα έρθει με ψυχολογία, μετά το δεύτερο παιχνίδι. Λέγαμε στα αποδυτήρια πως ό,τι και να γίνει, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Όντως, βγήκε δυνατά στο παρκέ, αλλά κι εμείς κρατήσαμε το κεφάλι μας ψηλά και συνεχίσαμε το παιχνίδι μας, ήμασταν η ΑΕΚ που ξέρουμε όλοι και νικήσαμε», δήλωσε αισιόδοξος.

Σχολιάζοντας την ήττα στο «Αντώνης Τρίτσης» και την εικόνα της «Βασίλισσας» στο Game 2, υποστήριξε για το τι έφταιξε: «Ήταν πολλά... Ήταν μια μεγάλη σεζόν, είναι δύσκολο να διατηρήσεις την νοοτροπία του νικητή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά μετά από τέτοια σεζόν. Είχαμε κι ένα μεγάλο break, με όσα συνέβησαν. Μπορεί να επαναπαυτείς κάποιες φορές. Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε κι εμείς λάθη. Αλλά αντιδράσαμε καλά».

Μετά την απογοητευτική εκείνη εμφάνιση, ακολούθησε... ολονυχτία στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ιταλός κόουτς πήγε την ομάδα αμέσως για μαθήματα. Ο Κουβανός φόργουορντ ανέφερε γι' αυτό: «Κάθε προπονητής θα ήταν εξοργισμένος στη θέση του, δεν τον κατηγορώ για ό,τι έκανε. Ήταν ένα είδος... αφύπνισης, ένα "καμπανάκι" για εμάς, ώστε να αντιδράσουμε στο τρίτο ματς, αφού δεν το κάναμε στο δεύτερο».

Όσο για το απίστευτο ποσοστό ευστοχίας που είχε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη από την περιφέρεια, ο 28χρονος παίκτης σχολίασε: «Όλοι είμαστε σουτέρ, όλοι παίζουμε επαγγελματικό μπάσκετ, αλλά σίγουρα ο Χολαργός έκανε σπουδαία ματς με εμάς και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα για ό,τι έκαναν. Σούταραν τρομερά και μας έδειξαν όλο το ταλέντο που έχουν. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό!».

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σαντ-Ρος τρόμαξε τα πλήθη, αφού χτύπησε στο δεξί πόδι. Ωστόσο, δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο ίδιος έδειξε να μην... μασάει. «Είμαι καλά. Έβαλα πάγο και θα ξεκουραστώ στο ρεπό μου. Θα είμαι μια χαρά μέχρι τη Δευτέρα!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα