Κρίνονται τα δύο εισιτήρια των ημιτελικών στα playoffs της Basket League!

Gazzetta team
Κρίνονται τα δύο εισιτήρια των ημιτελικών στα playoffs της Basket League!

bet365

ΑΕΚ, Χολαργός, Περιστέρι Βίκος Cola και Ήφαιστος δίνουν συνέχεια στα playoffs της Basket League και αγωνίζονται για δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Τα playoffs συνεχίζονται και τέσσερις ομάδες δίνουν ακόμα μια «μάχη» για δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Στις 17:00 (COSMOTE Sport 4) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Χολαργό και μετά τη βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς τα περιθώρια στένεψαν για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ για τον Χολαργό ο Άρης Λυκογιάννης μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. O νικητής αυτού του ζευγαριού αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Προμηθέα Πάτρας.

Επόμενο ματς είναι στις 19:30 (ERT Sports) όπου το Περιστέρι Βίκος Cola φιλοξενεί τον Ήφαιστο Λήμνου, με το νικητή να εξασφαλίζει και μια θέση στο επόμενο Basketball Champions League. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει απουσίες και μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του, ενώ αμφίβολος είναι για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ο Σον Έβανς που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα