Γιαννακόπουλος: «Ελπίζουμε να αναθεωρήσει ο Ολυμπιακός και να μην αποχωρήσει»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Ελπίζουμε να αναθεωρήσει ο Ολυμπιακός και να μην αποχωρήσει»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση ζήτησε «οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός να πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα παιδιά» και να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ (19:00, CosmoteSport4).

100% Επιστροφή* χρημάτων Λάτσιο - Μπολόνια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα μικρά παιδιά που επειδή τους τελείωσαν τα κέρματα τραβάνε την πρίζα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι, για να μην παίξουν οι υπόλοιποι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βάλουν πάνω από τον προσωπικό τους εγωισμό, την ιστορία της ομάδος τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους φίλαθλους του αθλήματος που τόσες φορές μας έχει κάνει Εθνικά υπερήφανους, τους αθλητές που αγωνίζονται, τους υπόλοιπους παράγοντες που επενδύουμε αλλά και τους δημοσιογράφους και όσους άλλους “ζουν” από το άθλημα γενικότερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τα λάβαρα τα οποία κοσμούν την οροφή του ΣΕΦ που με τόσους κόπους κατακτήθηκαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν την ιστορία του αθλήματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους Ματθαίου, Καστρινάκη, Γιατζόγλου, Κορωναίο, Κολοκυθά, Κόντο, Αμερικάνο, Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Πολίτη, Βεζυρτζή, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη και τόσους άλλους που με κόπο, ιδρώτα και χρήματα έφεραν το άθλημα που αγαπάμε, το μπάσκετ, να είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Και τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη τους απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, θα πρυτανεύσει η λογική και εν τέλει θα έρθουν απόψε να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, ώστε να δουν τι σημαίνει γιορτή αλλά και για πολλοστή φορά να δουν πώς κερδίζονται εντός των αγωνιστικών γραμμών οι αγώνες.

Με εκτίμηση

Δ. Γιαννακοπουλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα