Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός λέει ότι δεν θα παίξει χωρίς ξένους διαιτητές» (vids)

Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός λέει ότι δεν θα παίξει χωρίς ξένους διαιτητές» (vids)
Ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε πως ήρθε η ώρα να παίξουν οι ομάδες μπάσκετ και υποστήριξε πως η πλευρά του Ολυμπιακού ενέμεινε στις αρχικές της θέσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είπε σχετικά: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Μέσα από όλοι αυτό βγαίνει και κάτι καλό. Ότι το μπάσκετ είναι ενωμένο, ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και θα κάνει ότι χριεάζεται για να πάει το μπα΄σκετ μπροστά και το έχουν καταλάβει όλες οι ομάδες.

Ρωτήστε τους ανθρώπουν τους Ολυμπιακού, που ενέμειναν στις θέσεις τους, ότι δεν παίζουν την Δευτέρα αν δεν έχουν ξένους διαιτητές. Αυτό τουλάχιστον είπαν και δεν συζητάνε καμία πρόταση, αν δεν δεχθούν ατόφιες τις προτάσεις τους. Αλλά ρωτήστε και τους ίδιους.

Ήρθε η ώρα να παίξουν οι παίκτες, όλος ο κόσμος αυτό ζητάει. Είδαμε δύο ομάδε ςπου είναι πιο ψηλά, όλες οι άλλες έπαιξαν πολύ καλά, πολύ ανταγωνιστικά, το χαρήκαμε κι όλο αυτό είναι άδικο που γίνεται τώρα. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές.

Είμαστε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης που δεν προήλθε από εμάς. Όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους, αλλά αυτό δεν προήλθε από εμάς. Ελπίζω ότι τη Δευτέρα θα δούμε παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα