Μπάνκι: «Επιτέλους, αρχίζουν τα playoffs»

Μπάνκι: «Επιτέλους, αρχίζουν τα playoffs»

Gazzetta team
Μπάνκι: «Επιτέλους, αρχίζουν τα playoffs»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το πρώτο ματς των playoffs κόντρα στον Χολαργό (18/5, 19:30, Cosmote Sport 4) και απένειμε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε αρχικά ότι «επιτέλους τα πλέι οφ αρχίζουν αύριο, μετά από μία μεγάλη διακοπή, που έγινε χωρίς λόγο. Εμείς, αυτό το διάστημα από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και από την άλλη, να ενσωματώσουμε ακόμη περισσότερο τους νέους παίκτες στο παιχνίδι μας» και συνέχισε: «Η δουλειά μας είναι να προσεγγίσουμε το πρώτο ματς της σειράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σεβόμαστε τον Χολαργό. Έχει αποδείξει με την πορεία του στην κανονική διάρκεια της περιόδου, αλλά και στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, ότι είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη σειρά αγώνων.»

Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ; «Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έλθουν και να μας στηρίξουν αύριο. Ξέρουμε ότι μπορεί να τους έχει φύγει η όρεξη με τα όσα συμβαίνουν τελευταία, ωστόσο, τα πλέι οφ ξεκινούν και τους χρειαζόμαστε». Να σημειωθεί ότι ο Μπάνκι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με εξαίρεση, φυσικά, τους Ματσιούλις και Καββαδά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα