Κάλεσμα της «Θύρας 13» για μία βοήθεια στον κυρ Στέφανο

Κάλεσμα της «Θύρας 13» για μία βοήθεια στον κυρ Στέφανο

Gazzetta team
Κάλεσμα της «Θύρας 13» για μία βοήθεια στον κυρ Στέφανο

bet365

Ο αγαπημένος κυρ-Στέφανος του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η «Θύρα 13» κάνει κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του.

Αναλυτικά το κάλεσμα της «Θύρας 13»...

Μία ζωή μέσα στα γήπεδα για τη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει «πράσινος» οπαδός που να μη γνωρίζει τον Στέφανο Αρών, μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της τρίφυλλης εξέδρας, έναν από τους πιο εμβληματικούς φίλους του Μεγάλου Συλλόγου.

Πλέον, ο αγαπημένος σε όλους μας «κυρ-Στέφανος» είναι τετραπληγικός και η υγεία του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη. Καθηλωμένος στο κρεβάτι, δεν μπορεί ούτε να τρέξει με τη θρυλική σημαία της «13ης Θύρας», ούτε να χτυπήσει την κουδούνα του αλλά ούτε και να φωνάξει το κλασικό «άμυνα», όπως συνήθιζε να κάνει στα κλειστά γήπεδα της Λεωφόρου, της Γλυφάδας, του Σπόρτιγκ και του Ο.Α.Κ.Α.

Η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας και φροντίδας του και το μπαλάκι περνάει πλέον σε εμάς, τους συνοπαδούς του.

Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 17 Μαΐου και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 19.00-21.00 ο Κεντρικός Σύνδεσμος της Θύρας 13 (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 115) θα είναι ανοιχτός για όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στον Στέφανο Αρών και στην οικογένειά του, με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας.

Κοινοποιούμε, προσφέρουμε, μα το κυριότερο: δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που στάθηκαν μία ολόκληρη ζωή δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Άνθρωποι όπως ο Στέφανος Αρών δεν είναι απλώς κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα