Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έγινε παρανομία, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έγινε παρανομία, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έγινε παρανομία, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπενθύμισε πως η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ήταν νόμιμο δικαίωμα των «ερυθρόλευκων», κάνοντας λόγο για σκάνδαλο της νομικής συμβούλου του ΕΣΑΚΕ!

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχώρησαν από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να ξεκαθαρίζει πως οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε πραξικόπημα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την προσφυγή των Πειραιωτών στο ΑΣΕΑΔ, μολονότι τα playoffs ενδέχεται να αρχίσουν το προσεχές σαββατοκύριακο: «Είναι νόμιμο δικαίωμά μας, έγινε μια παρανομία και θα την αναδείξουμε, ξεχάστε αυτά που ξέρατε»!

Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για σκάνδαλο από πλευράς της νομικής συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, κατηγορώντας την ότι άλλαξε την γνωμοδότηση. Ο Μάνος Παπαδόπουλος απευθύνθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντας του «Όχι, δεν θα μιλήσετε», με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να εξηγεί πως «Μετά από αυτό σηκωθήκαμε και φύγαμε».

Ο ΕΣΑΚΕ τονίζει ότι στο περασμένο Δ.Σ. η δικηγόρος δεν είχε μπροστά της την προσφυγή των «ερυθρόλευκων», γι' αυτό και είχε πει πως δεν γίνεται να επικυρωθεί η βαθμολογία. Τώρα την είδε κι άλλαξε γνωμοδότηση.

Στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι κάνει λάθος διότι έχουν προσβάλει το κύρος της αγωνιστικής, αναφέροντας παράλληλα ότι το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα