«Μύλος» για την ημερομηνία έναρξης των playoffs!

«Μύλος» για την ημερομηνία έναρξης των playoffs!

«Μύλος» για την ημερομηνία έναρξης των playoffs!
Μετά την απόρριψη της πρόταση του Ολυμπιακού, επακολούθησε σύγχυση όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης των playoffs αφού εκκρεμεί η ένσταση των «ερυθρολεύκων» στο ΑΣΕΑΔ.

Όπως ενημέρωσε ο team manager του Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές τους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, η πρόταση των «ερυθρολεύκων» απορρίφθηκε και ότι συντάσσεται μια πρόταση του ιδιοκτήτη του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιου.

Η εν λόγω πρόταση αναφέρει την υπάρξει μιας ομάδας εργασιών, η οποία θα «τρέχει» παράλληλα με τα playoffs ώστε να προχωρήσουν οι αλλαγές που συζητήθηκαν και που συμφωνήθηκαν ότι πρέπει να γίνουν.

Σε εκείνο το σημείο τέθηκε το ερώτημα για την ημερομηνία έναρξης των playoffs, με τον Ολυμπιακό να απευθύνει ερώτημα στη νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ, για τα όσα αναφέρει ο κανονισμός. Η νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ εξήγησε ότι δεν γίνεται να ξεκινήσουν τα playoffs από τη στιγμή που εκκρεμεί η ένσταση του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους του πρωταθλήματος ενώ την ίδια στιγμή η νομική εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κα Θάνου, είπε ότι αυτό δεν ισχύει.

Τότε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλος διέκοψε την συνεδρίαση προκειμένου να μιλήσει με τη νομικό σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα