Η απογοήτευση στα πρόσωπα του Λαυρίου (pics)

Η απογοήτευση στα πρόσωπα του Λαυρίου (pics)

Η απογοήτευση στα πρόσωπα του Λαυρίου (pics)

bet365

Το «χαμένο» βλέμμα του Χρήστου Σερέλη είναι ικανό για να περιγράψει πολλά συναισθήματα, μετά τον υποβιβασμό του Λαυρίου στην Α2.

Πέρυσι διένυε μία εκπληκτική χρονιά κι όλοι μιλούσαν για το «παραμύθι του Λαυρίου».

Φέτος τα πράγματα είχαν τελείως διαφορετική τροπή, καθώς η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία.

Παρόλο που υπήρχε αισιοδοξία, μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός ήξερε πολύ καλά πως δεν είχε τελειώσει τίποτα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Στην τελευταία αγωνιστική ήρθαν τα πάνω - κάτω, καθώς η Κύμη σώθηκε, μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να μην κατέβει στο ματς και βγήκε από το παιχνίδι της σωτηρίας.

Λαύριο και Ρέθυμνο έμειναν να... παλεύουν κόντρα σε Ήφαιστο και Άρη, αντίστοιχα, ώστε να σωθούν την τελευταία στιγμή. Αμφότερες νίκησαν, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν αυτή που χάρηκε στο τέλος.

Το ματς στο Λαύριο είχε τελειώσει λίγο νωρίτερα κι άπαντες περίμεναν τα νέα από Θεσσαλονίκης. Μόλις αυτά έγιναν γνωστά, η απογοήτευση και η στεναχώρια «ζωγραφίστηκε» στα πρόσωπα της ομάδας, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα