Εικόνα διάλυσης ο Πανιώνιος: Έφυγε ο Φραγκιάς, αποχή δύο παικτών!

Εικόνα διάλυσης ο Πανιώνιος: Έφυγε ο Φραγκιάς, αποχή δύο παικτών!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta,gr, οι Ντέβιον Μπέρι και Νταρνέλ Χάρις ζήτησαν να μην αγωνιστούν, λόγω οφειλών στο πρόσωπό τους, ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς με... πρόφαση την αδιαθεσία που ένιωσε, αποχώρησε από την ομάδα πριν το ματς.

Με άσχημο τρόπο κλείνει, όπως φαίνεται, η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο τα προβλήματα συνέχιζαν να υφίστανται κι έκαναν την εμφάνισή τους λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με το Χολαργό (07/05, 18:30), για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει οφειλές προς τους παίκτες της και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Ντέβιον Μπέρι και Νταρνέλ Χάρις είχαν ζητήσει να πληρωθούν πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Αυτό δεν έγινε, κι έτσι αμφότεροι ζήτησαν να μην παίξουν κόντρα στο Χολαργό.

Μένει να φανεί τι θα γίνει τελικά με την έναρξη του αγώνα, αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Ο Βασίλης Φραγκιάς αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν την αναμέτρηση και αποχώρησε από το γήπεδο, λόγω χαμηλής πίεσης, όπως ανέφεραν οι «κυανέρυθροι» με ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπλέικ Χάμιλτον δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Ντιμίτρικ Όστιν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ενώ οι Χάρις - Μπέρι είναι στην 12άδα, αλλά δεν θα αγωνιστούν.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, όπως σε κάθε ομάδα. Είναι πράγματα που μπορούν να λυθούν μετά τον αγώνα. Μέχρι εκεί μπορώ να μιλήσω».

Ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης υποστήριξε επίσης πως έγινε συνάντηση διοίκησης - προπονητή - παικτών στα αποδυτήρια, πριν το ματς, υπήρξαν διαφωνίες και ο Βασίλης Φραγκιάς πήρε το μέρος των παικτών του και γι' αυτό αποχώρησε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα