Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο στις ΗΠΑ και... αποφόρτιση το Πάσχα

Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο στις ΗΠΑ και... αποφόρτιση το Πάσχα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο στις ΗΠΑ και... αποφόρτιση το Πάσχα

bet365

Μετά και την 3η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της EuroLeague, στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα πάρουν μερικές «ανάσες» μέχρι την επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Σίγουρα κανείς μέσα στην ομάδα δεν ήθελε... πρόωρες διακοπές και όλοι περίμεναν η σημερινή μέρα (24/4) να ήταν μέρα... προπόνησης και προετοιμασίας για το 4ο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως η ισπανική ομάδα κατάφερε να κάνει το 3-0 στο ΟΑΚΑ, να «σκουπίσει» τη σειρά και να στείλει τους «πράσινους» για ξεκούραση ενόψει και των εορτών του Πάσχα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι μέρες... αποφόρτισης για τους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι θα «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους μετά την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ώστε να επιστρέψουν πανέτοιμοι για τις υποχρεώσεις του στην Basket League όπου στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Ρικ Πιτίνο θα εκμεταλλευτεί το «κενό» που μεσολαβεί και θα μεταβεί τις επόμενες ώρες στις ΗΠΑ, ενώ οι παίκτες θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τις οικογένειές τους. Οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό, ενώ θα ρίξουν την αυλαία της κανονικής περιόδου με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στην Κύμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα