Λαύριο-Κολοσσός 69-71: Ανατροπή από τους Ροδίτες στα... χρωστούμενα 31 δευτερόλεπτα!

Gazzetta team
Λαύριο-Κολοσσός 69-71: Ανατροπή από τους Ροδίτες στα... χρωστούμενα 31 δευτερόλεπτα!

bet365

Στο Λαύριο έγινε η επανάληψη των 31 δευτερολέπτων κόντρα στον Κολοσσό, με την ομάδα της Ρόδου να κερδίζει τελικά με 71-69 και να βάζει σε τεράστια περιπέτειες τους γηπεδούχους όσον αφορά τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Στις 17 Νοέμβρη του 2018 το Λαύριο επικρατούσε με 74-70 του Κολοσσού, όμως τα πράγματα δεν είχαν τελειώσει εκεί. Ο Κολοσσός έκανε ένσταση, ζητώντας να επαναληφθεί το ματς, αφού οι διαιτητές με 31 δευτερόλεπτα για το τέλος και το σκορ στο 69-67 για τους γηπεδούχους, ο Μέλσον έκανε παράβαση 8 δευτερολέπτων. Ο ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Ροδίτες και σήμερα (24/4) έγινε η επανάληψη των 31 δευτερολέπτων που βρήκαν νικήτρια την ομάδα της Ρόδου με 71-69!

Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα ο Μπράουνινγκ με τρίποντο έδωσε προβάδισμα με 70-69 στον Κολοσσό, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση του Λαυρίου ο Μιλόσεβιτς έκανε λάθος και στη συνέχεια χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Μπιλή. Ο παίκτης του Κολοσσού με 1/2 βολές έδωσε αέρα δύο πόντων στην ομάδα του (71-69) στα 5'' πριν από το τέλος, ενώ ο Περράκης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και η νίκη πήγε στα χέρια των παικτών του Κολοσσού!

Φυσικά τα... χρωστούμενα 31 δευτερόλεπτα ήταν μια πραγματική... παρωδία καθώς ο Μέλσον που είχε κάνει την παράβαση δεν βρίσκεται πια στην ομάδα του Λαυρίου, ενώ στον πάγκο του Κολοσσού δεν υπήρχε ο Νίκος Βετούλας. Επίσης οι Ροδίτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Τρε Ντεμπς, Μάλκολμ Λι, Ντιάντρε Λίγκινς και Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Με αυτήν την ήττα το Λαύριο έπεσε στο 6-19 και βρέθηκε στην «επικίνδυνη» ζώνη μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου! Στο 7-18 βρίσκονται το Ρέθυμνο και η Κύμη, όπερ και σημαίνει ότι τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία!

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 34-35, 52-55, 69-71

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα