Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: «Αν θέλετε να φύγετε, ας φύγετε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος σε Ολυμπιακό: «Αν θέλετε να φύγετε, ας φύγετε»
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος έθεσε ξανά το ζήτημα για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι είπε: «Αποφασίστε, όμως, αν θέλετε να φύγουμε ή να μείνουμε, γιατί άλλα λέτε στον έναν και άλλα στον άλλον».

Τότε, ο Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε αιχμηρά, λέγοντας: «Λέτε ότι ενδιαφέρεστε για το ελληνικό μπάσκετ. Ψέματα λέτε. Δεν ενδιαφέρεστε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε το πρωτάθλημα. Και όταν δεν το παίρνετε, φωνάζετε. Λέτε ότι θέλετε να φύγετε από το πρωτάθλημα. Ας φύγετε λοιπόν. Αυτό θέλω κι εγώ».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε λόγο για ένα «πρωτάθλημα διεφθαρμένο», με το ανώτατο διοικητικό στέλεχος του «τριφυλλιού» να αποκρίνεται: «Πού το είδατε το διεφθαρμένο πρωτάθλημα; Ανέβηκε στην κατηγορία ο Ήφαιστος και είναι στην πεντάδα. Το Ρέθυμνο και ο Πανιώνιος άλλαξαν εικόνα στο τέλος και κατάφεραν να σωθούν. Όποιος παίζει καλά πάει καλά και όποιος όχι πέφτει. Που το βλέπεις το διεφθαρμένο πρωτάθλημα;».

Επίσης, ο πρόεδρος του Προμηθέα, μαζί με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, τόνισαν πως «οι νόμοι είναι για να αλλάζουν. Αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να τους αλλάξουμε, να πάμε σε ΕΟΚ και Πολιτεία να δούμε πως μπορεί να γίνει. Δεν είμαστε υποχείρια κανενός».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα