Μπαρτ: Ρεκόρ περισσότερων πόντων σε μια σεζόν για το Ρέθυμνο

Gazzetta team
Μπαρτ: Ρεκόρ περισσότερων πόντων σε μια σεζόν για το Ρέθυμνο

bet365

Ο Στιβ Μπαρτ έφτασε τους 461 πόντους φέτος και έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους στην κανονική περίοδο μιας σεζόν με το Ρέθυμνο.

Τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Στιβ Μπαρτ του Ρεθύμνου που έκανε ρεκόρ σε μια σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε για το Ρέθυμνο Cretan Kings που επικρατώντας του Περιστερίου Βίκος Cola, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και “αγκάλιασε” την παραμονή του στην Basket League. Η πορεία των τελευταίων δύο εβδομάδων έχει ως κεντρικό πρόσωπο, όπως και όλη η σεζόν, τον Στιβ Μπαρτ που χθες έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα αφού έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην κανονική περίοδο μιας σεζόν με τους Κρητικούς.

Με τους 28 πόντους που είχε ο Μπαρτ, έφτασε τους 461 και ξεπέρασε την επίδοση των 437 που είχε ο Ντιόντε Κρίστμας στη σεζόν 2011-12, μόνο που εκείνος είχε αγωνιστεί σε 24 ματς αφού το Πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί με τη συμμετοχή 13 ομάδων.

Φτάνοντας τους 461 πόντους μάλιστα, ο Μπαρτ έγινε ο 6ος σκόρερ στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings στην Betshop Basket League, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Καλαμπόκη (447). Με τα πέντε εύστοχα τρίποντα που είχε χθες εξάλλου, ο Αμερικανός έφτασε τα 62 και στην 4η θέση της σχετικής λίστας τον Ντιοντε Κρίστμας αφού ξεπέρασε τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ τον οποίο “έπιασε” στην 6η θέση ο Ανδρέας Χριστοδούλου με το μοναδικό χθεσινό τρίποντο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα