Μπαρτ: Ρεκόρ περισσότερων πόντων σε μια σεζόν για το Ρέθυμνο

Gazzetta team
Μπαρτ: Ρεκόρ περισσότερων πόντων σε μια σεζόν για το Ρέθυμνο

bet365

Ο Στιβ Μπαρτ έφτασε τους 461 πόντους φέτος και έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους στην κανονική περίοδο μιας σεζόν με το Ρέθυμνο.

Τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Στιβ Μπαρτ του Ρεθύμνου που έκανε ρεκόρ σε μια σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε για το Ρέθυμνο Cretan Kings που επικρατώντας του Περιστερίου Βίκος Cola, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και “αγκάλιασε” την παραμονή του στην Basket League. Η πορεία των τελευταίων δύο εβδομάδων έχει ως κεντρικό πρόσωπο, όπως και όλη η σεζόν, τον Στιβ Μπαρτ που χθες έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα αφού έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην κανονική περίοδο μιας σεζόν με τους Κρητικούς.

Με τους 28 πόντους που είχε ο Μπαρτ, έφτασε τους 461 και ξεπέρασε την επίδοση των 437 που είχε ο Ντιόντε Κρίστμας στη σεζόν 2011-12, μόνο που εκείνος είχε αγωνιστεί σε 24 ματς αφού το Πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί με τη συμμετοχή 13 ομάδων.

Φτάνοντας τους 461 πόντους μάλιστα, ο Μπαρτ έγινε ο 6ος σκόρερ στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings στην Betshop Basket League, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Καλαμπόκη (447). Με τα πέντε εύστοχα τρίποντα που είχε χθες εξάλλου, ο Αμερικανός έφτασε τα 62 και στην 4η θέση της σχετικής λίστας τον Ντιοντε Κρίστμας αφού ξεπέρασε τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ τον οποίο “έπιασε” στην 6η θέση ο Ανδρέας Χριστοδούλου με το μοναδικό χθεσινό τρίποντο του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα