Ζιάγκος: «Σηκώσαμε ένα βαρύ φορτίο, απομένει ακόμα ένα βήμα»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Σηκώσαμε ένα βαρύ φορτίο, απομένει ακόμα ένα βήμα»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη του Ρεθύμνου κόντρα στο Περιστέρι Βίκος Cola ωστόσο υποστήριξε ότι υπάρχει ακόμα ένα ματς για να εξασφαλίσει η ομάδα του και τυπικά την παραμονή στην Basket League.

«Φαντάζει εντελώς δευτερεύον να συζητήσουμε για αριθμούς μετά από μία τόσο μεγαλειώδη διαδρομή, διαχείριση και αγωνιστική συμπεριφορά στις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου στους αθλητές της ομάδας και να πω πόσο περήφανος νιώθω που είχα την τύχη να είμαι προπονητής τους» είπε αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου και συνέχισε:

«Σηκώσαμε ένα φορτίο βαρύ στην πλάτη και τα παιδιά και οι συνεργάτες, το οποίο προϋποθέτει έναν ψυχισμό πολύ δυνατό. Υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική. Δεν έχει τελειώσει τυπικά το θέμα παραμονή. Αν τις προηγούμενες φορές κάναμε βήματα, σήμερα κάναμε ένα άλμα. Απομένει ακόμα ένα βήμα για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την παραμονή και πρέπει να κερδίσουμε».

Επίσης ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε: «Μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αν όχι το μεγαλύτερο, το έχουν οι συνεργάτες και το τεχνικό επιτελείο, ο γυμναστής, ο φυσικοθεραπευτής, τα παιδιά που δουλεύουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ήμασταν ένα σώμα, μία ψυχή, ένα μυαλό και μία φωνή. Παράλληλα έγινε ακριβώς αυτό που είχαμε ζητήσει πριν το ματς. Ο κόσμος να έχει παλμό και ενέργεια και αυτό ακριβώς έγινε και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα