Αγγελόπουλος: «Το επόμενο Final 4 θα γίνει στα Λιόσια»!

Αγγελόπουλος: «Το επόμενο Final 4 θα γίνει στα Λιόσια»!

Κάτια Πετροπούλου
Αγγελόπουλος: «Το επόμενο Final 4 θα γίνει στα Λιόσια»!

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκλεισε την παρουσίαση του πρότζεκτ «Φυλή 2021» και τόνισε πως, μετά από συζητήσεις με την FIBA, το επόμενο Final 4, στο οποίο θα βρεθεί η ΑΕΚ, θα γίνει στο νέο της «σπίτι».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπου και παρουσιάστηκε το Επιχειρηματικό Σχέδιο «Φυλή 2021», στο οποίο περιλαμβάνεται το νέο γήπεδο της ομάδας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκλεισε την παρουσίαση και από το βήμα ανέφερε:

«Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο.

Η ΑΕΚ έιναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά. Θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της Γης.

Πρόσφατα είχα και συζητήσεις με την FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει ξανά στο Final 4, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η πόλη».

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, είπε από την πλευρά του: «Να καλωσορίσω κι εγώ την ΚΑΕ ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Μπορεί κάποιο από τα σχέδια να αργήσουν να γίνουν, αλλά η ΑΕΚ και ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσουν μαζί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα