Κουφός: «Η Θεσσαλονίκη… με πάει»

Gazzetta team
Κουφός: «Η Θεσσαλονίκη… με πάει»

bet365

Το περίεργο για τον Κολοσσό Ρόδου είναι ότι κέρδισε δύο φορές στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έσωσε την κατηγορία, σ’ αυτό αναφέρθηκε και ο Στέργιος Κουφός.

Ο Κολοσσός Ρόδου είχε κερδίσει και τον Άρη στο Nick Galis Hall, σήμερα (20/4) επικράτησε και του ΠΑΟΚ και ο Στέργιος Κουφός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι… «η Θεσσαλονίκη με πάει, αφού και την προηγούμενη φορά που ήρθαμε κάναμε διπλό με τον Άρη». Συνολικά για το παιχνίδι, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα των παικτών του. «Όταν έχεις παιδιά που παλεύουν και προσπαθούν, που κάνουν αυτό που ζήτησα να έχουν ψυχή, τα πράγματα έρχονται έτσι. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με προπονήσεις έξι-επτά παικτών για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αξίζαμε όμως να τα δίνουμε όλα για την υστεροφημία μας. Για τον ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι έχει προβλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλία που γνωριζόμαστε από μικροί και συνδεόμαστε με μεγάλη φιλία. Πίστευα ότι αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στο φάιναλ φορ του BCL θα μπορούσε να καταφέρει κάτι εκεί. Η στιγμή του Κυπέλλου ήταν πολύ σημαντική και η προσπάθεια στον τελικό συνθέτουν τα συναισθήματα που έχω εγώ για τον φετινό ΠΑΟΚ».

Σχετικά με τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά έκρινε ότι… «με 48% στο τρίποντο είχαμε τον πρώτο λόγο. Τα τρίποντα πλέον κρίνουν τα περισσότερα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Θα πάμε να παίξουμε τα 31'' με το Λαύριο που έχουν σημασία για άλλες ομάδες».

Ρωτήθηκε επίσης για τη δυσκολία στην εύρεση κινήτρου. «Στις τελευταίες προπονήσεις έδιωξα δύο παιδιά από την προπόνηση. Όταν υπηρετείς κάτι, το κάνεις μέχρι τέλους. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να σώσουμε την κατηγορία και η διοίκηση μου ζήτησε να τελειώσουμε όπως αρχίσαμε, μέτρησε το κίνητρο. Είναι απλό να το περάσεις όταν έχεις τον Μαυροειδή και τον Τσούπκοβιτς ή άλλα παιδιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα