ΑΕΚ: Παρουσιάζεται το Σάββατο το πρότζεκτ με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ: Παρουσιάζεται το Σάββατο το πρότζεκτ με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Παρουσιάζεται το Σάββατο το πρότζεκτ με το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

bet365

Ο Δήμος Φυλής θα παρουσιάσει το πρότζεκτ «Φυλή 2021» το Σάββατο (20/04, 18:30) στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, το οποίο περιλαμβάνει και το γήπεδο που θα στεγαστεί η ΑΕΚ.

Όπως ήταν γνωστό, ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ήταν καιρό σε συζητήσεις - μαζί με την Πολιτεία - για το επιχειρηματικό σχέδιο «Φυλή 2021», το οποίο προβλέπει την ανάπλαση και την αναβάθμιση της περιοχής των Άνω Λιοσίων και την δημιουργία της «στέγης» της ΑΕΚ στο Κλειστό της Πάλης.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν αμέσως και μέχρι το Πάσχα αναμένονταν οι εξελίξεις. Όλα κύλησαν ομαλά και πλέον το εν λόγω πρότζεκτ, που θα ολοκληρωθεί με την σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, θα παρουσιαστεί επίσημα το Σάββατο (20/04, 18:30), αμέσως μετά τον αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20/04, 16:45), στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Οι μόνες λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές είναι πως το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα περίπου 10.000 θέσεων, θα έρθει παρκέ από το εξωτερικό και στην οροφή θα τοποθετηθεί τετράγωνος ηλεκτρονικός πίνακας (κύβος), όπως αυτός που υπήρχε στο Final 4 του BCL στο ΟΑΚΑ. Επίσης, εκεί θα στεγαστούν οι «κιτρινόμαυρες» Ακαδημίες και γύρω από το γήπεδο θα δημιουργηθεί μια μικρή «πολιτεία». Τα υπόλοιπα παραμένουν... επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι το Σάββατο, που θα γίνουν και τα «αποκαλυπτήρια».

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ευελπιστούν πως μέχρι τον Ιούλιο θα είναι όλα έτοιμα στο νέο τους «σπίτι», ώστε να μπουν τον Αύγουστο που ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας και να αγωνίζονται εκεί από τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα