ΑΕΚ: Το κώλυμα στο ban της FIBA και η... αμφίβολη συμμετοχή του Γιορκ

ΑΕΚ: Το κώλυμα στο ban της FIBA και η... αμφίβολη συμμετοχή του Γιορκ

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Το κώλυμα στο ban της FIBA και η... αμφίβολη συμμετοχή του Γιορκ

bet365

Ο Γκέιμπ Γιορκ αποκτήθηκε, η ΑΕΚ ψάχνει και για ψηλό και οι άνθρωποι της ΚΑΕ «τρέχουν» για όλες τις διαδικασίες για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο Γκέιμπ Γιορκ αποκτήθηκε για να ενισχύσει την ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, κι ειδικά για τα playoffs, και το βράδυ της Κυριακής αφίχθη στην Αθήνα.

Ο 25χρονος σουτέρ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει μια ελαφριά κάκωση στον δεξιό μηρό, η οποία, όμως, δεν ανησυχεί τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτό που... ανησυχεί και «καίει» τους ανθρώπους της ΚΑΕ έχει να κάνει με το θέμα της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών της FIBA, ώστε και ο ίδιος να κάνει το ντεμπούτο του για τη «Βασίλισσα», αλλά και να αποκτηθεί ένας ψηλός παίκτης.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΚΑΕ έχουν κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες καιρό τώρα κι έχουν καταθέσει όλα τα έγγραφα, ώστε να λήξει το θέμα και να γίνει άρση του ban.

Εκεί που... κολλούσε η υπόθεση και το ban δεν έχει ακόμα διαγραφεί, όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είναι μια εκκρεμότητα που υπήρχε (έγγραφο) και την οποία έχει διευθετήσει η ΑΕΚ, έχοντας αποστείλει ήδη δυο φορές αίτημα στη FIBA, προκειμένου να λυθεί.

Από την πλευρά της ΚΑΕ υπάρχει σιγουριά πως αργά ή γρήγορα το ban θα αρθεί, αφού έχουν διακανονιστεί οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν σε προηγούμενους παίκτες. Αυτό, όμως, που αγχώνει είναι τα χρονικά περιθώρια, καθώς οι υπηρεσίες στο εξωτερικό... υπολειτουργούν, λόγω του Καθολικού Πάσχα, και όλα θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από εβδομάδα.

Αν υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση στο γραφειοκρατικό κομμάτι, ο Γιορκ δεν θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η συμμετοχή του αναμένεται να γίνει δεκτή μέχρι τα playoffs.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα