Την Μεγάλη Τετάρτη τα 31" του Λαύριο – Κολοσσός

Gazzetta team
Την Μεγάλη Τετάρτη τα 31" του Λαύριο – Κολοσσός

bet365

Το Λαύριο και ο Κολοσσός θα παίξουν ξανά τα τελευταία 31" της μεταξύ τους αναμέτρησης στο κλειστό της Λαυρεωτικής τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου.

Η αναμέτρηση αφορά την 6η αγωνιστική της Basket League, όταν το Λαύριο επικράτησε με 74-70.

Ο Κολοσσός έκανε ένσταση θεωρώντας ότι είχε γίνει παράβαση 8 δευτερολέπτων από την ομάδα του Λαυρίου με τον δείκτη του σκορ στο 71-69 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ένσταση έγινε αποδεκτή και οι δύο ομάδες θα μπουν και πάλι στο παρκέ με 31'' να υπολείπονται για το τέλος.

Μάλιστα το φύλλο αγώνα θα είναι το ίδιο, όπερ και σημαίνει ότι από το Λαύριο θα έχει ξένους μόνο τους Μιλόσεβιτς, Νίξον και Λαμπ ενώ ο Κολοσσός τους Πίνκστον και Μπράουνινγκ.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος

«Μετά την υπ' αριθμ. 43/12-4-2019 απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, τα τελευταία 31" της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Λαύριο Aegean Cargo – Κολοσσός H Hotels της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League θα πραγματοποιηθούν την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα