Μποχωρίδης: «Η εικόνα του Άρη δεν είναι αυτή που θα θέλαμε»

Μποχωρίδης: «Η εικόνα του Άρη δεν είναι αυτή που θα θέλαμε»

Μποχωρίδης: «Η εικόνα του Άρη δεν είναι αυτή που θα θέλαμε»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ως MVP της αγωνιστικής μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Άρη για τη νίκη επί της Κύμης και τη συνολική παρουσία της ομάδας του...

«Το σημαντικό για μένα είναι ότι κέρδισε ο Άρης ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ», σχολίασε ο Μποχωρίδης και επισήμανε ότι: «Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να παίζει για την παραμονή της στην κατηγορία. Σίγουρα η εικόνα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε να έχουμε, διότι η χρονιά ξεκίνησε με μεγαλύτερες προσδοκίες. Η ποιότητα του πρωταθλήματος βελτιώνεται κάθε χρόνο κι αυτό είναι σίγουρα ευχάριστο και ενθαρρυντικό για το ελληνικό μπάσκετ».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Άρη επί της Κύμης;

«Το σημαντικό για μένα είναι ότι κέρδισε ο Άρης ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δείξαμε αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση για τη νίκη, χωρίς να αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να αγωνιστώ και βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει. Θα πω και πάλι πως είναι κρίμα η ομάδα αυτή να παίζει για την παραμονή της στην κατηγορία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας φέτος σε αρκετούς αγώνες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε παραπάνω πράγματα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

- Πώς θα χαρακτήριζες την φετινή σεζόν για την ομάδα σου;

«Είναι μια δύσκολη σεζόν, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Σίγουρα η εικόνα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε να έχουμε, διότι η χρονιά ξεκίνησε με μεγαλύτερες προσδοκίες. Απομένουν δυο αναμετρήσεις ακόμη και θέλουμε να τις προσεγγίσουμε με την ίδια νοοτροπία, που είχαμε κόντρα στην Κύμη.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει πάντα ως στόχο τη νίκη, ανεξάρτητα σε ποια βαθμολογική θέση και κατάσταση βρίσκεται. Αυτό ισχύει και για τους δυο αγώνες με τον Ήφαιστο Λήμνου και το Ρέθυμνο. Από κει και πέρα, όταν θα τελειώσει η σεζόν η ομάδα θα πρέπει η ομάδα να προετοιμαστεί για την επόμενη, προκειμένου να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να ανέβει επίπεδο».

- Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της Basket League της φετινής σεζόν σε σχέση με τα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών;

«Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό με την παρουσία ομάδων, οι οποίες παρουσιάζονται αρκετά βελτιωμένες, όπως ο Ήφαιστος Λήμνου, αλλά και ομάδες που ήρθαν από την Α2, όπως το Περιστέρι και ο Χολαργός και πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία. Η ποιότητα του πρωταθλήματος βελτιώνεται κάθε χρόνο κι αυτό είναι σίγουρα ευχάριστο και ενθαρρυντικό για το ελληνικό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα